Fenerbahçe'nin Samet Akaydın Transferinde Ödeme Planı Belli Oldu

Akın Ungan
30.12.2022 - 10:01 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 10:15

Fenerbahçe, Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı transfer ediyor. Sarı-Lacivertliler'in bonservis bedeli konusunda yapacağı ödeme planı belli oldu. İşte detaylar.

Fenerbahçe'nin Samet Akaydın Transferinde Ödeme Planı Belli Oldu

Sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe, kış transfer dönemi için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor'un stoperi Samet Akaydın ile anlaşma sağladı. Ali Koç yönetiminin, bonservis konusunda ödeme planı belli oldu.

Anlaşma tamam! Bonservis bedeli 4 milyon Euro

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Samet Akaydın transferinde anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertliler, Mavi Şimşekler'den 28 yaşındaki savunmacının bonservisini alacak. Ali Koç yönetimi bonservis için Adana Demirspor'a 4 milyon Euro ödeyecek.

İşte Sarı-Lacivertliler'in ödeme planı

Fenerbahçe, 4 milyon Euro'luk bonservis bedelini Adana Demirspor'a taksitler halinde ödeyecek. 4 milyon Euro, 4 taksite bölünecek. Sarı-Lacivertliler, her yıl 1'er milyon Euro ödeme yapacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Galatasaray'a: Kara Gece
Habere Git

Samet Akaydın'a 16 milyon TL

Fenerbahçe, Samet Akaydın ile 3,5 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, 28 yaşındaki stopere yıllık 16 milyon TL, yarım sezonluk sezonda ise 8 milyon TL ödeyeceği kaydedildi.

Samet Akaydın'ın kariyeri

13 Mart 1994 doğumlu Samet Akaydın, İdmanocağı altyapısında futbola başladı. Trabzonspor altyapısına geçen Samet Akaydın, Boluspor'un alt yaş kategorilerinde de forma giydi. Başarılı stoper, Arsinspor, Sancaktepe Belediyespor, Şanlıurfaspor ve Keçiörengücü'nün ardından Adana Demirspor'a imza attı.

Kariyerinde 284 karşılaşmada görev alan Samet Akaydın, 20 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 1 defa takım arkadaşlarına gol pası veren 28 yaşındaki stoper, 66 maçta sarı kart, 2 maçta ikinci sarıdan kırmızı kart, 3 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Erkan Özdamar ile VAR arasında neler yaşandı? Skandal karar böyle verilmiş
Habere Git

Samet Akaydın'ın bu sezonki performansı

Samet Akaydın, bu sezon Adana Demirspor forması ile sergilediği performansla dikkat çekti. Milli takıma da davet edilen tecrübeli futbolcu, Mavi Şimşekler'de görev aldığı 16 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı. Samet Akaydın bu sezon 4 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler