Samet Aybaba: "Ben olsam oynatırdım"

23.02.2019 - 23:32 | Son Güncellenme: 23.02.2019 - 23:32

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam oynanan Medipol Başakşehir-Bursaspor maçı yoğun kar yağışı nedeniyle 5. dakikada tatil edildi. Hava şartlarının elverişli olması halinde mücadele yarın aynı saatte oynanacak. Bursaspor teknik direktörü Samet Aybab A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Aybaba'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Ben sezon başında 'Herkese var bize yok mu?' dedim"

"Hoca bize pozisyonları göremediğini ve tipinin gözüne geldiğini söyledi. Bize göre çok engelleyecek bir şey yoktu. Bu hava ne ki biz ne havalarda oynadık. Aslında hoca için avantajdı zaten pozisyonları görmüyorlar... Ben olsam oynatırdım 'kar var' derdim... Halis Özkahya'ya dedim: 'Bahane hazırdı, şansı kaçırdın' diye... Biz 9 puan kaybettik. VAR oyunun kaderini direkt etkiliyor. Ben sezon başında 'Herkese var bize yok mu?' dedim. Gerçekten de öyle..."

"Derbiyle ilgili yorum yapmam uygun olmaz."

30 puan üzerinde olabilirdik. Çok şansızlıklar oldu. Tek santrforsuz oynadık. Diafra Sakho 12 haftadır yoktu. Başakşehir pas takımı, kaliteli bir takım. Başakşehir bireysel yetenekli oyunculara sahip. Uzun süredir bir arada oynamaları onların avantajı. Biz de koşan ve mücadele eden takımız bu da bizim avantajımız. Son vuruşlarımızda bitiriciliğimiz olsaydı ilk 5'te olabilirdik. Maç yarın daha zor olacak gibi... Kar yağışının artacağı konuşuluyor. Bursa şehri futbol sevgisini kaybetmiş, her şeyi eleştiriyorlar... Yusuf'a karşı da eleştiri olabiliyor. Yusuf bundan etkilenmemeli, çok çabuk pes etmemeli. Taraftarın yaptığı ne kadar hoş değilse Yusuf'un yaptığı harekette o kadar da hoş olmadı. Derbiyle ilgili yorum yapmam uygun olmaz. İnşallah güzel bir maç olur.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler