Samet Aybaba: Bir finalimiz kaldı

01.05.2021 - 19:05 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 19:31

TFF 1. Lig'in 33. haftasında Aydeniz Et Balıkesirspor'u 3-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, şampiyonluk mesajı verdi.

Samet Aybaba: Bir finalimiz kaldı

AJANSSPOR-HABER

Adana Demirspor kendi sahasında Balıkesirspor’u 3-0 yenerek TFF 1. Lig’de son haftaya girilirken liderliğini korudu. Mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Samet Aybaba, "Şimdi önümüzde bir final maçı kaldı. O maça iyi hazırlanacağız" dedi.

Aybaba: Futbolcularımla gurur duyuyorum

Göreve geldikten sonra oyuncularının karışık bir çizgiden hızlı bir çıkış yakaladığını ifade eden deneyimli teknik adam şöyle konuştu: "Takımdaşlık duygusu, kazanma hırsı, oyun içinde değişen tempolar, iyi savunma, dikine hücum yapmaları ve futbolun içinde ne varsa hepsini bir araya getirdikleri için onlarla gurur duyuyorum. 

'Böyle maçlar çok streslidir'

Oyunun başından sonuna kadar çok pozisona girdik, çok pozisyon kaçırdık. Böyle maçlar çok streslidir. Erken gol her şeyi çözer. Biz o golü ikinci yarı bulduk, bulduktan sonra oyun rahatladı.”

'Menemenspor da iyi bir takım'

Samet Aybaba sözlerini “Haftaya oynayacağımız Menemenspor da iyi bir takım, o maçı da kazanıp tur atmak istiyoruz" diyerek tamamladı.

Yunus Akgün: "Şu an gerçekten çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Bu şehrin 27 senelik bir hasreti var ve bu hasreti bitirmek istiyoruz. İnşallah son maçı kazanıp bunu başarmak istiyoruz. Bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirdik. İnşallah kupayı buraya getireceğiz."

Emircan Altıntaş: "Maç 90 dakika değil 10-11 haftadır inanılmaz bir mücadele örneği gösteriyoruz Samet hoca geldikten sonra. Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Lideriz, liderliğimiz devam ediyor. Son maçı bekliyoruz artık. Taraftarlarımız da desteğini esirgemedi, onlara da teşekkür ediyoruz. İnşallah son 90 dakikayı 3 puanla ayrılıp bu özleme son vermek istiyoruz. İnşallah bu işi bu sene bitireceğiz."

Tarık Çamdal: " 1 maç kaldı, inşallah işi bitiriyoruz. "

Senin için hazırladığımız haberler