Son Dakika | Eyüpspor, Samet Aybaba İle Anlaştı

13.04.2023 - 08:21 | Son Güncellenme: 13.04.2023 - 12:55

1. Lig'in 32. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Eyüpspor'da sürpriz gelişme yaşandı ve teknik direktör Samet Aybaba ile el sıkışıldı. İşte detaylar.

Son Dakika | Eyüpspor, Samet Aybaba İle Anlaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig'de 32. hafta maçında sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan ve 2-0 mağlup olan Eyüpspor'da kötü gidişatın ardından ilk 2'deki avantaj kaybedildi ve teknik direktör değişikliği yaşandı. 

Eyüpspor, Samet Aybaba ile anlaştı

Zafer Turan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Eyüpspor, teknik direktörlük görevi için Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı. İstanbul temsilcisi tecrübeli teknik adamla bugün sözleşme imzalayacak.

Adana Demirspor'u Süper Lig'e çıkardı

Teknik Direktörlük kariyerinde Trabzonspor ve Beşiktaş gibi önemli takımlar bulunan Samet Aybaba, 2020-2021 sezonunda 26 yıl sonra Adana Demirspor'u Süper Lig'e taşıdı. 

2021-2022 sezonunda Mavi Şimşekler'de 5 hafta görev alan Aybaba'nın ismi Milli Takımlar ve Trabzonspor'la da anılmıştı. 

Trabzonspor iddialarına cevap 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Samet Aybaba Trabzonspor iddialarını şu şekilde yanıtladı: 

"Trabzonspor ile görüşmemiz olmadı. Trabzonspor'da görev aldığımız dönemde çok düşük bütçeyle kupa şampiyonu olduk. Kulübün yeniden ayağa kalkamasında katkımız oldu, inanılmaz keyif verdi"

Eyüpspor'un ligdeki durumu

1. Lig'de 32 haftalık süreçte 17 galibiyet, 6 beraberlik ile 8 mağlubiyet elde etti ve 57 puanla 2. sırada yer aldı. Eyüpspor'u 55 puanla takip eden Sakaryaspor'un 1 maçı eksik bulunuyor.

Eyüpspor, Zafer Turan ile yollarını ayırdığını açıkladı

Eyüpspor, teknik direktör Zafer Turan ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Zafer Turan ile karşılıklı mutabakatla yollarımızı ayırdığımızı bildiririz. Sayın Turan'a katkıları için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler