Samet Aybaba: ''Kadromuz kısıtlı fakat...''

05.02.2019 - 01:37 | Son Güncellenme: 05.02.2019 - 01:37

Süper Lig’in 20. haftasında Bursaspor, sahasında Atiker Konyaspor’u konuk etti. Gol sesinin çıkmadığı maç 0-0 berabere tamamlandı.Maçta Bursaspor, bir de penaltı kaçırdı. Yeşil-beyazlı takımda Tunay Torun 9. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Hakem Halis Özkahya, Henri Saivet’in 74. dakika attığı golü VAR kontrolünün ardından geçersiz kıldı.

Mücadelede, yeşil-beyazlı tribünden ‘Yönetim istifa’ sesleri de yükseldi. Maçın ardından Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, açıklamalarda bulundu.

Aybaba, yaptığı açıklamada şunlar söyledi:

''Karşımızda iyi bir takım ve iyi bir antrenör var. Aykut Kocaman, Konyaspor'da başarılı da olmuştu. Kadromuz kısıtlı fakat ben bu takımın yaptığı işlerden gurur duyuyorum. Final paslarında olmuyor. Umarım en kısa zamanda işler döner. Bu kadroyla bir şeyleri nasıl yapabiliriz buna çalışacağız.''

 

“Tunay sakatlanıp çıkınca penaltıyı Umut kullandı” 

Umut Nayir’in penaltı kullanması hakkındaki soruya ise Aybaba, “Dün penaltı çalışması yaptık. En iyi Umut kullandı. Aslında Tunay’dı. Sakatlanıp çıkınca Umut kullandı. Aytaç isteseydi oda atabilirdi. Tunay’ın sakatlığı vardı. Belki de sakatlığı uzun sürebilir” açıklamasını yaptı. 

“Yenilseydik kırılganlık olurdu” 

'Takımda kırılganlık var mı?' sorusuna deneyimli teknik adam, “Yenilseydik kesinlikle olurdu. Çok kırılganız. Her yerde kırılganız. Bir sürü sorunumuz var. Futbolseverler bu takımla gurur duysunlar. Şanslar bizim yanımızda olsa belki daha farklı yerde olurdu. Benim gözümdeki yerleri 30 puanda olsa aynı, 24 puanda olsa aynı. Sahada inanılmaz mücadele ettiler. Değerlerin hepsinde çok üstünüz. Her şey var bir tek gol eksik” şeklinde cevap verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler