Beşiktaş'ta Samet Aybaba kulübeye inecek mi?

Akın Ungan
14.04.2024 - 08:59 | Son Güncellenme: 14.04.2024 - 09:16

Beşiktaş, Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay'dan sonra Fernando Santos'la da yollarını ayırdı. Feda döneminin hocası Samet Aybaba kulübeye inecek mi?

Beşiktaş'ta Samet Aybaba kulübeye inecek mi?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de şampiyonluk hedefinin uzağında kalan, Avrupa'da ise yoluna devam edemeyen Beşiktaş, Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'dan sonra teknik direktör Fernando Santos'la da yollarını ayırdı. Siyah-Beyazlılar, Santos'un ardından tekrar Serdar Topraktepe'yi geçici olarak teknik direktörlüğe getirdi.

Onur Göçmez açıkladı! Samet Aybaba...

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Fernando Santos ile yolların ayrılmasıyla açıklama yaptı. Göçmez, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Samet Aybaba'nın kulübeye inip inmeyeceği hakkında konuştu.

"Kulübeye inmeyecek"

"Samet Aybaba kulübeye inecek mi?" sorusuna Onur Göçmez, "Hayır, kulübeye inmeyecek. Bir ekip olarak düşünün, A'dan Z'ye hepimiz o kupaya odaklandık" dedi.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş: "Beşiktaş daha iyi olsun diye ayrıldım, bekliyorum"
Habere Git

Samet Aybaba Feda döneminde Beşiktaş'ın başındaydı

Samet Aybaba, Beşiktaş'ın Feda döneminde teknik direktörlüğünü yaptı. Haziran 2012'de Siyah-Beyazlılar'ın başına geçen Aybaba, Mayıs 2013'e kadar 38 maça çıktı.

Samet Aybaba yönetiminde 19 galibiyet elde eden Siyah-Beyazlılar, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Aybaba, 1.76 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler