Beşiktaş'ta Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy'la görüştü! "Asla aklından geçirme"

19.09.2024 - 10:07 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 10:15

Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba, genç yıldız Semih Kılıçsoy ile görüştü. Aybaba, maçlara yedek başlayan Semih'e destek oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy'la görüştü! "Asla aklından geçirme"

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çekti. Ciro Immobile, Rafa Silva, Joao Mario gibi yıldızları renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, kadro kalitesini yukarı çekerek hedefleri doğrultusunda yoluna devam etti.

Yeni transferler Semih Kılıçsoy'u yedek bıraktı

Santrfor ve kanat bölgelerinde görev alan Semih Kılıçsoy, Beşiktaş yönetiminin bu mevkiilere yaptığı transferlerle yedek kulübesine çekildi. Siyah-Beyazlılar santrfora dünyaca ünlü golcü Ciro Immobile'yi, sol kanada ise yıldız futbolcu Joao Mario'yu monte etti. Özellikle Joao Mario'nun gelişi, Semih Kılıçsoy'un ilk 11'deki yerini kaybetmesine neden oldu.

Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy ile görüştü

Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sivasspor ve Trabzonspor maçlarına yedek başlayan Semih Kılıçsoy ile bir görüşme gerçekleştirdi. Aybaba, Semih'e moral verirken, gelecek maçlar için kendisini hırslandırdı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan flaş hamle! Kulüpler Birliği'nde başkanlarla görüşülecek...
Habere Git

"Küsmek, tavır almak gibi şeyleri asla aklından geçirme"

Aybaba, Semih ile yaptığı görüşmede, "Öyle küsmek, tavır almak gibi şeyleri asla aklından geçirme. Rekabet en üst düzeyde. Gençsin, güçlüsün. Kim olursa olsun forma rekabetinde mücadeleni sürdür. Hırsla devam et. Sadece Beşiktaş değil, ülke futbolunun geleceği olan oyunculardan birisin. Senden büyük katkılar bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Semih Kılıçsoy Samet Aybaba'ya gol sözü verdi

Semih Kılıçsoy ise Samet Aybaba ile yaptığı görüşmede Aybaba'ya gol sözü verdi. Genç futbolcu takım için en yüksek özveriyi göstereceğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler