Samet Aybaba'dan taraftara flaş yanıt! "Yavaş yavaş gidecekler..."

08.01.2024 - 18:49 | Son Güncellenme: 08.01.2024 - 19:16

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba taraftarın takımda istemedikleri oyuncuları kendisine söylemesi üzerine flaş bir yanıt verdi.

Samet Aybaba'dan taraftara flaş yanıt! "Yavaş yavaş gidecekler..."

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışına erken havlu atan Beşiktaş'ta devre arasında kadroda büyük bir revizyona gidilmesi bekleniyor.

Samet Aybaba'dan flaş açıklama

Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba taraftarın kendisine yönelttiği "Onur Bulut gidecek, Tayfur Bingöl gidecek, hepsi gidececek" cümlesine, "Yavaş yavaş kardeşim, hepsini nasıl gönderelim?" yanıtını verdi.

Teknik Direktör sonunda belli oldu

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığının ardından girilen teknik direktör arayışı yaklaşık bir ay sürmüş ardından, 69 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos takımın başına getirilmişti.

İlgini Çekebilir
Samet Aybaba, aynı ismi bu sefer Beşiktaş'a transfer etti!
Habere Git

Beşiktaş transferde birden gaza bastı

Siyah-Beyazlıların transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala önemli hamlelere imza atmak üzere olduğu söylentileri dikkat çekti. Bu doğrultuda Beşiktaş'ın Adana Demirspor'dan ayrılan sağ bek Jonas Svensson ile imza aşamasına geldiği ve Trabzonspor'dan ayrılması beklenen orta saha Bakasetas ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta iki isimle yollar şimdiden ayrıldı

Yaz aylarında yaptığı transferlerden verim alamayan Beşiktaş, Fildişili stoperi Eric Bailly ile sözleşme fesihi yaparken, Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Onana'yı Marsilya'ya kiralamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler