Samet Aybaba'dan Belhanda ve Balotelli sözleri

28.08.2021 - 00:18 | Son Güncellenme: 28.08.2021 - 01:02

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Konyaspor beraberliğinin ardından maçı ve yıldız futbolcuları Belhanda ile Balotelli'yi değerlendirdi.

Samet Aybaba'dan Belhanda ve Balotelli sözleri

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin teknik direktörü Samet Aybaba maç sonunda, "Oyuncularımız planladığımız her şeyi sahaya yansıttılar. Gerçekten takım gibi durduk. Bizim sıkıntımız atakları sonlandırmakla ilgili" dedi.  

 

 

Vargas'ın girişi oyunu değiştirdi

Deneyimli teknik adam şöyle devam etti: "Vargas oyuna girdikten sonra daha iyi oldu. Öne geçtikten sonra hızlı ataklar bulduk, 2’yi atsak iş başka yerlere gidebilirdi. Ama çok sıcakta mücadele eden futbolcularımın performansından memnunum. Milli aradan sonra daha iyi olmak istiyoruz."

'Balotelli de her futbolcu gibi çıkmak istemez'

Samet Aybaba'ya geçen hafta oynanan Kayserispor maçı sonunda memnun olmadığını söylediği Younes Belhanda ve Mario Balotelli hakkındaki düşünceleri de soruldu. Aybaba, Balotelli için "Oyundan çıkan her oyuncu sinirli olur başka bir şey yok" yorumu yaptı. 

'Belhanda ile bir sorunumuz yok'

Adana Demirspor Teknik Direktörü ayrıca, "Belhanda’nın oyunculuğunu tartışacak değiliz performansını tartışacağız. Takım kaptanı ben yaptım başkanımıza rica ettim. Kendisine sorumluluk verdik. Genç oyuncularımıza destek veriyor son derece memnunum bir sorunumuz yok" ifadelerini kullandı.

'Balotelli'nin ne dediğine bakacağız'

Öte yandan Samet Aybaba'nın basın toplantısında, Mario Balotelli'nin oyundan çıktıktan sonra tepki göstermesiyle ilgili bir soruya "Hep gösteriyor, sorun değil. Bakarız, ne dedi ne demedi bilmiyoruz. Profesyonel takımın disiplin talimatı var. Ona göre hareket ederiz" cevabını vermesi dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler