Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan milli yıldıza transfer telefonu!

Özgür Koç
07.06.2024 - 09:26 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 09:37

Yeni sezon öncesi teknik direktörlük koltuğunu Giovanni van Bronckhorst'a emanet edel Beşiktaş, transfer harekatına da başladı. Samet Aybaba, telefonla görüştü milli yıldıza transfer teklifi yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan milli yıldıza transfer telefonu!

AJANSSPOR - HABER

Sezonu Türkiye kupası şampiyonluğu ve lig 6.lığı ile tamamlayan Beşiktaş, teknik direktör belirsizliğini Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst’u getirerek çözdü.  

Yeni hocasını belirledikten sonra transfer çalışmalarına hız veren siyah beyazlılarda Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'dan orta saha takviyesi için flaş bir hamle geldi.

Aybaba'dan telefonla görüştüğü Salih Özcan'a transfer teklifi

Fanatik'in haberine göre Samet Aybaba, orta saha takviyesi için listede bulunan Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Salih Özcan ile telefonda görüştü ve transfer teklifinde bulundu.

Ailesiyle de görüştü

Takıma seviye atlatacak bir isimle orta sahasını güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetimin Borussia Dortmund’da forma giyen milli futbolcu Salih Özcan’da karar kıldığı ve şartları zorlayacağı öğrenildi. Samet Aybaba, milli yıldızın ailesiyle de bir görüşme gerçekleştirdi.

Dortmund iyi bir teklife hayır demeyecek

Öte yandan Alman ekibinin, iyi bir teklif gelmesi halinde iki yıl daha sözleşmesi olan 26 yaşındaki futbolcunun transferine onay vermesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Karar Euro 2024'ten sonra

Beşiktaş bu transferde EURO 24’ün tamamlanmasını bekleyecek. A Milli Takımımız’da setgileyeceği performansın ardından durumu daha da netlik kazanacak olan Salih’in de Türkiye seçeneğine sıcak olduğu, ancak kararını turnuvadan sonra vereceği belirtildi

Bu sezon 27 maçta forma giydi

Bu sezon Borussia Dortmund’da 27 maçta 1543 dakika forma şansı bulan Salih Özcan gol ya da asist katkısı veremedi. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen yıldız orta saha, A Milli Takım formasını da 17 maç giyme başarısı gösterirken bir asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler