Samet Aybaba'dan transfer müjdesi!

20.08.2017 - 00:06 | Son Güncellenme: 20.08.2017 - 00:06

AJANSSPOR - Demir Grup Sivasspor Teknik Direkötürü Samet Aybaba, 2-0 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından beIN Sports'a konuştu.

"Bu yeni kurulan takımlar için zor bir süreçtir." diyen Aybaba, "Rakibin oyun yapısını biliyorduk. İlk yarı etkili olamadık. İkinci yarı rakip geri düşünce, öne çıktı. Oyuncuların coşkusundan mutluyum. Malatyaspor'a da başarılar diliyorum. Bu skor bizi öne itecektir. Çok kıymetli bir 3 puan aldık. Birkaç tane kaliteli oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise, rakiplerini iyi analiz ettiklerini ancak ilk yarı istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirtti.

Öne geçince hızlı hücumlarla farkı artırmaya çalıştıklarını dile getiren Aybaba, "İyi maç oldu. Bunlar zor maçlar. Yeni oyuncular geliyor her hafta, her iki takım için de zor bir süreç. Bu galibiyet, bize büyük bir coşku katacak." diye konuştu.

Aybaba, bazı mevkilere transfer yapacaklarını, çok daha iyi bir Sivasspor izlettirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler