Sami Can Keskin: "Emre Belözoğlu'nu örnek alıyorum"

18.07.2017 - 18:36 | Son Güncellenme: 18.07.2017 - 18:36

Sami Can Keskin: "Emre Belözoğlu'nu örnek alıyorum"

AJANSSPOR- Gazişehir Gaziantep FK'nın yeni transferi Sami Can Keskin, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Sami Can, çarpıcı açıklamalarda buldu.

"Adanaspor ile iyi kötü birçok şey yaşadım. Adanaspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Sezon öncesi Başkan Bayram Akgül ile görüştüm ve takımdan ayrılmak istediğimi ilettim, o da bana uygun şartlarda ayrılabileceğimi söyledi. Gazişehir Gaziantep yetkilileri bana çok samimi ve sıcak davrandılar. Gaziantep'i tercih nedenim; planlı olmaları, hedeflerinin olması ve Hüseyin Kalpar'ın benim arkamda duracağını söylemesi oldu"

"Kesinlikle şu anda hedeflerime ulaşamadım. Amacım; A Milli Takım formasını giymek, tekrardan Gaziantep ile Süper Lig'de olmak"

"Emre Belözoğlu'nu kendime örnek alıyorum. Oyun tarzını, sahanın içindeki düşüncesi, futbol mantığı. Bence Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu. Emre Belözoğlu'na benzetilmek çok güzel fakat daha çok çalışmam lazım. Türk futbolu giderek gelişiyor. Kendimi geliştirmek istiyorum"

 

"İlk hedefim şu anda A Milli Takım, daha sonra hayalim Avrupa'da oynamak, İspanya'da futbol oynamak istiyorum"

"Ben 6 yıl profesyonel olarak Adanaspor'da forma giydim. Yaklaşık 10 yıl altyapıda futbol oynadım, Adanaspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Gönlüm onlarla. Sayın Başkan Bayram Akgül'e ve altyapı hocalarıma teşekkür ediyorum. 

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler