Sami Uğurlu: "Basit goller yedik"

Akın Ungan
10.01.2024 - 00:04 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 00:11

Son dakika | Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Başakşehir karşısında alınan 3-0'lık yenilginin ardından açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Sami Uğurlu: "Basit goller yedik"

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme müsabakasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Başakşehir’e 3-0 mağlup oldu. Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"Bu maçta zorlanacağımızı biliyorduk"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, “Zor maç olacağını biliyorduk. Karşımızda iyi oyunculardan oluşan iyi bir takım var. Geniş bir kadroya sahip oldukları için rotasyon yapabilen bir takım Başakşehir. Bu maçta zorlanacağımızı biliyorduk" ifadelerini kullandı.

"İlk yarıyı yenik tamamlayınca ikinci yarı risk aldık"

Uğurlu, "İlk yarıda 9 numara baskısı ile rakibimizin pas geçişlerini sınırlamaya çalıştık. İlk yarı sonucunda içeriye berabere girme şansımız vardı. Fakat yenik olarak devreyi tamamlayınca ikinci yarı daha çok risk almamızı gerektirdi. Geride bire bir yakalandığımız pozisyonlarda rakibimiz farkı açtı" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Başakşehir deplasmanda Paşa'lar gibi!
Habere Git

"Maç yoğunluğu kadro yetersizliğimizi ön plana çıkardı"

Sami Uğurlu, "Arka arkaya oynadığımız maç yoğunluğu, bu maçta kadro yetersizliğimizi ön plana çıkardı. Almak zorunda kaldığımız risklere karşılık olarak basit goller de yiyince karşılık veremedik. Başakşehir takımını ve Çağdaş Hocayı (Atan) tebrik ediyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler