(ÖZET) Kasımpaşa - Gaziantep FK Maç Sonucu: 4-2

Orhan Gülek
03.12.2023 - 15:13 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 15:39

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Sami Uğurlu yönetiminde ilk maçına çıkan Kasımpaşa, Sumudica'lı Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup etti. İşte maç özeti, goller ve detaylar

(ÖZET) Kasımpaşa - Gaziantep FK Maç Sonucu: 4-2

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor.14. hafta maçında Kasımpaşa kendi sahasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Kemal Özdeş'ten sonra Kasımpaşa'nın başına geçen Sami Uğurlu,  takımıyla ilk maçını 4-2 kazandı.

Gol perdesini Aytaç Kara açtı 

Kasımpaşa - Gaziantep FK maçında gol perdesini ev sahibi takım adına Aytaç Kara açtı. Ters tarafa açılan topu Yasin Özcan'dan alan Aytaç Kara, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.  

Ben Ouanes'ten iki gol 

Kasımpaşa forması giyen Ben Ouanes'ten Gaziantep FK filelerine iki gol attı. Ben Ouanes 16'ıncı dakikada Omerou'nun kafayla indirdiği topa sırtı dönük olmasına rağmen röveşata ile yakın mesafeden topu ağlarla buluşturdu. 31'inci dakikada yeniden sahneye çıkan Ben Ouanes, farkı 3'e çıkaran golü kaydetti. Hajradinovic'in ortasında şık bir kafa vuruşu ile kendisinin iki, takımının üçüncü golüne imza attı.

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa'da teknik direktörlüğe Sami Uğurlu getirildi
Habere Git

Maxim penaltıyı kaçırdı, Omeruo kızardı

Gaziantep FK, Kasımpaşa mücadelesinde penaltı kaçırdı. Kırmızı-Siyahlı ekipte, Gianniotis'in Jevtovic'e yaptığı mücadelede penaltıda topun başına geçem Maxim üst direğe vurdu.

Kasımpaşa'da Kenneth Omeruo, 90+4. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Gaziantep FK, 2 dakikada 2 golle umutlandı

Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında iki dakikada iki gol buldu. Kırmızı-Siyahlı ekipte maçın 51'inci dakikasında Lazar Markovic'in pasında, uzak köşeye sert bir vuruş yapan Mustafa Eskihellaç farkı 2'ye indirdi. 

Mustafa Eskihellaç'ın golünden bir dakika sonra Gaziantep FK farkı 1'e indirdi. Kırmızı-Siyahlı ekipte ilk golün pasını veren Lazar Markovic, bu kez sahne aldı. Kasımpaşa savunması topu uzaklaştırmak isterken top Markovic'in önünde kaldı ve tek dokunuşla topu ağlara gönderdi, farkı 1'e indirdi. Lazar Markovic maçı 1 gol ve  asistle tamamladı.  

Maçın son dakikalarına girilirken ise Kasımpaşa'da Mamadou Fall 82'de durumu 4-2 yaptı ve skoru tayin etti.

Kasımpaşa'nın Süper Lig'deki durumu 

Kasımpaşa, Süper Lig'de ilk 14 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 21 puanla 7. sırada bulunuyor.

Gaziantep FK'nın Süper Lig'deki durumu 

Gaziantep FK, Süper Lig'de ilk 14 haftada 5 galibiyet ve 9 mağlubiyet alarak 15 puanla 14. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler