Sami Uğurlu'dan hakem Mete Kalkavan'a tepki!

Feride Kara
28.02.2022 - 22:36 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 22:42

Kasımpaşa teknik sorumlusu Sami Uğurlu Fenerbahçe maçının ardından son dakikalarda sarı lacivertlilerin golünde VAR'a gitmeyen Mete Kalkavan'ı eleştirdi

Sami Uğurlu'dan hakem Mete Kalkavan'a tepki!

Kasımpaşa teknik sorumlusu Sami Uğurlu Fenerbahçe maçının ardından son dakikalarda sarı lacivertlilerin golünde VAR'a gitmeyen Mete Kalkavan'ı eleştirdi. Uğurlu "Bu maçta pozisyonu görmemiş olabilirsin ama VAR'a gitmiyorsan, bu sorgulanmalı, art niyet ararım. Hakemler sonucu tayin edecekse boşuna çalışmamıza gerek yok." dedi.

Altay Bayındır'ı tebrik ediyorum

Sami Uğurlu:  Baktığımız zaman iki tane birbirini doğru analiz etmiş takım gördük. Çok ciddi koşu mesafelerine ulaşan iki takım vardı sahada. Bu nedenle Fenerbahçe takımını kazandığı için kutluyorum. Oyunun tamemen hakimi Kasımpaşa idi.  Oyunun hakimi olan taraf bizdik. Ön bölgede çok etkili olduk ama Altay Bayındır'ı tebrik ediyorum. Maçı Fenerbahçe tarafına aldı diyebilirim.  Kasımpaşa çok iyi oynuyor, çok iyi mücadele ediyor, bir oyun planı var. Buraya kadar güzel ama şöyle de bir gerçek var; Trabzonspor'dan başlayan bir süreç var bizim için.

VAR'a gitmiyorsan ben art niyet arıyorum

Geçen hafta Konyaspor maçı aynı. Elimizde VAR teknolojisi var. Pozisyonu görmemiş olabilirsin. Ancak VAR'a gitmiyorsan o zaman bu sorgulanır. Ben, art niyet arıyorum. VAR'a gidiyor ve vermiyorsan, ben burada bir kötü niyet arıyorum. Biz, mücadele ederek, bir sistemle ligde kalmaya çalışıyoruz. Oynayarak skoru belirleyelim istiyoruz. Hakemlerin sonucu tayin ettiği maçlar oynuyorsak, o zaman bizim çalışmamıza gerek yok.  

İlgini Çekebilir
Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'ye şok!
Habere Git

Fenerbahçe'nin ikinci golü veriliyorsa, o zaman biz ciddi bir art niyet ararız

Seyir zevkini Kasımpaşa takımı her hafta veriyor. Oyuna, skora müdahale ettiğiniz zaman o zaman işler zorlanıyor. Bunun iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe yorgundu evet. Biz daha çok futbol oynamaya çalıştık. Galibiyet için tebrik ediyorum. Ancak sürekli yerde yatan, zaman geçiren, yerden kalkmayan Fenerbahçe takımıyla oynadık bugün. Maçın hakemi, Fenerbahçe’nin oyunu soğutmasına izin verdi. Kasımpaşa'yı küme düşürmeye kimsenin gücü yetmez. Alt sıralarda kalacak bir oyun oynamıyoruz. Buradan çıkacağız. Fenerbahçe'nin ikinci golü veriliyorsa, o zaman biz ciddi bir art niyet ararız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler