Sami Uğurlu'dan Galatasaray açıklaması: "Osimhen'in çıkıp, Icardi'nin girmesi..."

27.09.2024 - 15:12 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 15:18

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, bu maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Sami Uğurlu'dan Galatasaray açıklaması: "Osimhen'in çıkıp, Icardi'nin girmesi..."

AJANSSPOR - HABER

Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, Trendyol Süper Lig'de haftasonu oynayacakları Galatasaray maçı hakkında A Spor'a açıklamalarda bulundu. Uğurlu, Sarı-Kırmızılıların kadro kalitesine dikkat çekti. İşte detaylar...

"Galatasaray'ın rotasyon yapması bir şey değiştirmiyor"

Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ve hafta ortasında PAOK'a karşı oynadığı maçlara dikkat çeken Sami Uğurlu, Sarı-Kırmızılıların olası rotasyonu hakkında konuştu. Uğurlu, şunları söyledi:

"Galatasaray'ın haftasonu bir derbi oynaması, yine Avrupa'da maç oynaması bizim için avantaj mıdır? Tabii ki avantajdır. Galatasaray'ın çok geniş kadrosu var. Rotasyon yapacaktır mutlaka ama rotasyon yapması bir şey değiştirmiyor."

"Osimhen'in çıkıp, Icardi'nin girmesi..."

Galatasaray'ın kadro kalitesine dikkat çeken Sami Uğurlu, "Osimhen'in çıkıp Icardi'nin girmesi, ya da Sallai'nin belki oynayacak olması, bilmiyorum oynayacak mı, oynamayacak mı? Sara'nın çıkıp Kerem Demirbay'ın oraya dahil olması ne kadar rotasyon? Adı rotasyon ama oyuncu kalitesi adına bir şey değişmiyor" dedi.

"Galatasaray'ı rakiplerinden ayıran taraf bu"

46 yaşındaki teknik adama, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: "Galatasaray'ı rakiplerinden ayıran taraf bu. Çok kaliteli, iyi ve geniş bir kadrosu var. Bize karşı da öyle çıkacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler