Sampaoli'nin danışmanından Fenerbahçe açıklaması: "Yalanlanmasına üzüldük"

09.11.2018 - 17:55 | Son Güncellenme: 09.11.2018 - 20:55

Sampaoli'nin danışmanından Fenerbahçe açıklaması: "Yalanlanmasına üzüldük"

Fenerbahçe’de teknik direktör arayışları devam ederken, sarı-lacivertli kulüp, Arjantinli çalıştırıcı Jorge Sampaoli ile görüşüldüğü şeklindeki haberleri yalanladı.

Scher, Radyospor'da görüşmeyi doğrulamıştı

İlk kez Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Zequi Scher, “Fenerbahçe ile var olan bir müzakere durumu var. Jorge Sampaoli müzakereler devam ettiği için açıklamada bulunmak istemiyor. Sampaoli'nin avukatı ve menajeri Fernando Barredes, Fenerbahçe ile görüşmelerine devam ediyor” demişti.

"Yalanlamalarına üzüldük"

Zequi Scher, Fenerbahçe’nin görüşmeyi yalanması üzerine yeni bir açıklama yaptı. Scher, ” Bu onların açıklaması. Bu gibi şeyler maalesef dünyanın her yerinde oluyor. Sampaoli'nin avukatı Barredes de çıkan haberleri okudu ve üzüldü. Ancak biz sakiniz” diye konuştu.

Fenerbahçe: "Diyaloğumuz olmadı"

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, ”Bazı yayın organlarında çıkan kulübümüzün Futbol A Takımı Teknik Direktörlük görevi için Abdullah Avcı ve Jorge Sampaoli ile görüştüğü şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İddialarda yer alan isimlerle herhangi bir diyaloğumuzun bulunmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verilmişti.

Jorge Sampaoli kimdir?

Tam adı,  Jorge Luis Sampaoli Moya olan teknik adamın teknik direktörlük kariyeri boyunca görev aldığı takımlar, Newell's Old Boys,  Juan Aurich, Sport Boys, Coronel Bolognesi (Peru), Sporting Cristal, O'Higgins(Şili), Emelec(Ekvador), Universidad de Chile, Şili Milli takımı, Sevilla ve Arjantin Milli Takımı'dır.

Sampaoli'nin başarıları...

Sampaoli  teknik direktörlüğü esnasında Universidad de Chile takımını, şampiyonluğa taşımıştır. Sampoli’nin bu başarısı kendisine Şili Millli Takımının teknik direktörlüğü görevini getirmiştir. Göreve geldiği gibi Copa América’yı final oyandıkları Arjantin’in elinden kaparak Şili Milli takımını da şampiyon yapmayı başarmıştır.

Hücum taktikleriyle ünlü bir teknik adam

Hücum taktikleriyle ünlü olan hoca, Şili Milli takımındaki başarısından sonra da Sevilla takımıyla 2 yıl süreli bir kontrat imzalamış, Sevilla takımını La liga’da 4. Sıraya yükseltmiş, Şampiyonlar Lig’ini garantilemiş, ancak 1 yıl sonra Arjantin Milli Takımı’ndan gelen davet üzerine Tangocular’ın başına geçmiştir.

Messi olayıyla gündeme oturmuştu

Hatırlanacağı gibi Jorge Sampaoli, Arjantin Milli Takımı'nda Lionel Messi ile yaşadığı problemle tüm dünyanın gündemine oturmuştu. Futbolcuların, deneyimli çalıştırıcıyı takımın başında görmek istemediği şeklinde haberler de çıkmıştı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler