Şampiyon Beşiktaş taraftarıyla buluştu: "Bir sezonun bütün talihsizliklerini affettirdik"

Akın Ungan
25.05.2024 - 16:29 | Son Güncellenme: 25.05.2024 - 22:02

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, kupayla birlikte taraftarıyla buluşuyor. Hasan Arat, Samet Aybaba, Feyyaz Uçar ve Serdar Topraktepe açıklama yaptı.

Şampiyon Beşiktaş taraftarıyla buluştu: "Bir sezonun bütün talihsizliklerini affettirdik"

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 yenerek şampiyon olan Beşiktaş, kupayla birlikte taraftarıyla buluşuyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, teknik direktör Serdar Topraktepe ve futbolcuların yer aldığı otobüs, Ağaçlı Yol'dan geçerek meydana ilerledi. Beşiktaş takım otobüsüne taraftarlar eşlik etti.

"Kupamız Çarşı'ya gelecek diye söz vermiştik"

Hasan Arat, "Kupamız Çarşı'ya gelecek diye söz vermiştik. Yurt dışından ciddi yayınlar yaptılar. Beşiktaş taraftarı dünyaya ne kadar büyük olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

"Bir sezonun bütün talihsizliklerini bir maç üzerinden affettirdik"

Samet Aybaba, "Bir sezonun bütün talihsizliklerini bir maç üzerinden neredeyse affettirdik diyebilirim. Oyuncuları tebrik ediyorum. Onlar da çok ezilmişti, Beşiktaş'a yakışmayan bir sezon. Ama bir maçın içine o kadar sığdı ki... Musrati'nin son golü atması. Bir maçta neredeyse formamızla, camiamızla barıştık. Hedeflerimiz büyük tabii ki bu bizim hedefimiz değil. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu hedeflere doğru ilerleyeceğiz" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda şampiyonluğundan ne kadar kazandı?
Habere Git

"Sonuna kadar bırakmayan bir oyuncu topluluğu oluşturduk"

Serdar Topraktepe, "1994-95 sezonunda transfer olmuştum, o sene şampiyonluk yaşadım. Bu benim için ayrı bir duygu. Başkanımız söz vermişti, maçtan önce kupayı buraya getirecektik. Sözümüzü tuttuğumuz için mutluyuz. Son 3-4 maçtır son dakikaya kadar kovalayan bir Beşiktaş. Hem 2-3 haftadır bunu geri döndürmeyi başardık, bu maçta da son dakika golüyle kazandık. Sonuna kadar bırakmayan bir oyuncu topluluğu oluşturduk. Beşiktaş'ın hemen hemen bütün birimlerinde çalıştım. İnşallah Beşiktaş adına nice kupalara..." şeklinde konuştu.

"Necip de bir efsane olmuştur"

Feyyaz Uçar ise "Kupa kazanmış bir takımla birlikte taraftarımza doğru ilerlemek çok keyifli. Daha sezon bitmeden biz kupamızı aldık. Bu hafta da şampiyonluk kupası alınacak. Ama biz erken davrandık, ilk kupayı kaptık. Serdar, Mircea Lucescu ile birlikte çalışırken talebemizdi. Beşiktaş taraftarı bize de teveccüh gösterdi, elimizden geleni yaptık. Beşiktaş'ın yetiştirdiği değerler çok saygı görürler. İnşallah bu efsane olayı devam edecek. Bana göre Necip de bir efsane olmuştur. Uzun yıllardır formamızı görüyor. O da efsaneler arasında yerini aldı. Yaşarken anlaşılmıyor ama sonra baktığınızda ne güzel şeyler yapmışız diyorsunuz. Çok büyük onur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş taraftarının da şampiyonlukta büyük katkısı var. Ankaragücü maçında müthiş bir destek verdiler. Finalde o desteği 2 katına katladılar. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

"Bu sene sizi çok üzdük..."

Necip Uysal, "Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Bu sene sizi çok üzdük, bunun farkındayız ama bu kupayı size hediye etmek istiyorduk. Bunu başardığımız için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

"Bir nebze de olsa bu kötü gidişatı durdurmak istedik"

Mert Günok, "Bu sene sizi çok üzdük, birçok röportajda özür dilemek durumunda kaldık. Bunun için tekrar özür diliyoruz buradan. Bu kupayı size getirerek bir nebze de olsa bu kötü gidişatı durdurmak istedik. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz, en büyük Beşiktaş!" diye konuştu.

"Elimizde bu kupa vardı, bunu da size hediye etmek istiyorduk"

Semih Kılıçsoy, "Ağabeylerimin de dediği gibi bu sene istediğimiz gibi sonuçlar alamadık. Elimizde bu kupa vardı, bunu da size hediye etmek istiyorduk. Herkese çok teşekkürler" açıklamasını yaptı.

Hüseyin Yücel, Necip Uysal'dan Süper Kupa sözü aldı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile kaptan Necip Uysal arasındaki diyalog dikkat çekti.

Hüseyin Yücel: "Necip, hazır bu kupayı almışken Süper Kupa için de söz alabilir miyiz?"

Necip Uysal: "İnşallah"

Hüseyin Yücel: "İnşallah, maşallah yok..."

Necip Uysal: "Bu kupa için de söz vermiştik, tabii ki o kupa için de söz veriyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler