Fenerbahçe Beko'da Ahmet Düverioğlu Bursaspor'un gündeminde

Feride Kara
14.06.2022 - 01:00 | Son Güncellenme: 14.06.2022 - 01:09

Fenerbahçe Beko ile sona eren ve sözleşmesi yenilenmeyecek olan Ahmet Düverioğlu'na Bursaspor'un talip olduğu ve görüşmelerin başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe Beko'da Ahmet Düverioğlu Bursaspor'un gündeminde

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında çekişmeli maçlara sahne oldu. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i 4. maç sonunda 3-1'lik seri ile mağlup ederek tarihinin 10. lig şampiyonluğunu kazandı.

Bursaspor'a yakın

Sarı lacivertliler ile sözleşmesi sona eren Ahmet Düverioğlu için Frutti Extra Bursaspor gündemde. Oyuncunun yeşil beyazlılarla prensipte anlaştığı öğrenildi. Ürdün asıllı 2.09 boyundaki pivot Düverioğlu daha önce Pınar Karşıyaka ile görüşmüş ancak yüksek bir rakam talep edince transfer gerçekleşmemişti. 

İlgini Çekebilir
Fener, Avrupa Şampiyonu'nu yener! ŞAMPİYON
Habere Git

Ürdün Milli Takımı'nda oynuyor

2014'te Ürdün'den gelip Anadolu Efes ile anlaşan 29 yaşındaki pivot Ahmet Düverioğlu, Pertevniyal ve Efes'te oynadıktan sonra 2016'da Fenerbahçe Beko'ya geldi ve 1 Eurolig, 4 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu kazanan kadroda yer aldı. Ürdün Milli Takımı'nda oynayan Ahmet'in Türk vatandaşlığı da bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler