Şampiyon işitme engelliler, Avrupa'da başarı istiyor

28.07.2017 - 20:53 | Son Güncellenme: 28.07.2017 - 20:53

Şampiyon işitme engelliler, Avrupa'da başarı istiyor

İşitme Engelliler Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adıyaman Belediyesi Futbol Takımı, Avrupa şampiyonluğunu hedefliyor.

Geride kalan sezon 1. ligde elde ettiği şampiyonlukla adını Süper Lig'e yazdıran Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, kupayla Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş'i ziyaret etti.

Ziyarette açıklama yapan kulüp başkanı Mahmut Zafer Taştan, Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na da sporcu gönderdiklerini aktararak, "Futbol takımı olarak yeni bir lige çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. Takımımızın başarısı için elimizden geleni yapacağız. Bu sezon Süper Lig dışında yurt dışında da güzel neticeler almak istiyoruz. Avrupa şampiyonluğu istiyoruz." diye konuştu. 

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ise başarılarıyla gururlandıkları ekibe desteklerini sürdüreceklerini belirterek, "Yıllardır ilimizde tüm kategorilerde en üst düzey performans sergileyen bir kulüp ile karşılaştık. Geçtiğimiz sezon futbolda başarılarına şahit olduk. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın engelliler ile ilgili spor politikası ortadadır. Bakanlığımız, engeliler ile ilgili spor branşlarını önemsemektedir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Keleş takdim etti.

Senin için hazırladığımız haberler