Şampiyon Lille dağılıyor! Yeni bir ayrılık yakın...

05.07.2021 - 14:52 | Son Güncellenme: 05.07.2021 - 14:57

Fransa Ligi şampiyonu Lille'de ayrılık rüzgarları esiyor. Premier Lig ekibi Liverpool, Lille'den Renato Sanches'i transfer etmek üzere. İşte detaylar.

Şampiyon Lille dağılıyor! Yeni bir ayrılık yakın...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'da transfer çalışmaları devam ediyor. Liverpool, milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği, Fransa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Lille'in orta saha oyuncusu Renato Sanches'i kadrosuna katmak istiyor. Detaylar haberde... 

EURO 2020'de yeniden parladı

L'Equipe futbolcuya Liverpool'un talip olduğunu ve Sanches'in EURO 2020'de Portekiz Milli Takımı ile birlikte yeniden kendisini parlattığını yazdı. Bayern Münih ve Swansea maceralarının kötü geçtiği belirtilen futbolcunun Lille'de kendisini bulduğunda dikkat çekildi. 

Liverpool dışında Arsenal de ilgi duyuyor

Ayrıca İngiliz basınında yer alan haberlere göre de futbolcuya Mikel Arteta'nın çalıştırdığı Arsenal'in ilgi duyduğu ve transferde Liverpool'a rakip olabileceği belirtildi. Lille ise futbolcuyu satmaya sıcak bakıyor. 

Lille, satışa sıcak bakıyor

Şu ana kadar Lille, Boubakary Soumare'yi Leicester, Mike Maignan'ı Milan'a, Rominigue Kouame'yi Troyes'e ve Adama Soumaoro'yu da Bologna'ya sattı. Ayrıca Jose Fonte de serbest kaldı. Renato Sanches, geçen sezon Lille'de 31 maçta 1 gol 3 asist üretti.

Piyasa değeri ve sözleşme durumu

Merkez orta saha, 10 numara ve sağ açık mevkilerinde oynayabilen futbolcunun Lille ile sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Portekizli oyuncunun güncel piyasada değeri 30 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler