Facundo Campazzo Yuvaya Dönüyor! Real Madrid İle 3 Yıllık Anlaşma Sağlandı.

Burak Alaca
03.06.2023 - 23:41 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 00:12

EuroLeague'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Real Madrid transferde büyük oynuyor. İspanyol devi eski oyuncusu Facundo Campazzo ile anlaşma sağladı.

Facundo Campazzo Yuvaya Dönüyor! Real Madrid İle 3 Yıllık Anlaşma Sağlandı.

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de sezonu şampiyon tamamlayan İspanyol devi Real Madrid, eksik olduğu noktaları güçlendirerek önümüzdeki sezon tekrardan kupaya uzanmanın hesaplarını yapıyor. İspanyol devi transferde harekte geçti.

Arjantinli yıldız evine dönüyor

Eurohoops'tan Aris Barkas'ın haberine göre Real Madrid bir diğer EuroLeague ekibi Kızılyıldız'da forma giyen eski oyuncusu Facundo Campazzo ile 3 yıl 9 miyon Euro üzerinden bir anlaşma sağladı. 

3 milyondan vazgeçti

32 yaşındaki Arjantinli oyun kurucununun adı gelecek sezon Ergin Ataman'ın çalıştıracağı Panathinaikos BC başta olmak üzere birden fazla EuroLeague takımı ile anılıyordu. Marca'nın haberine göre ise Facundo Campazzo kendisine bir EuroLeague ekibinden gelen 3 yıl 12 milyon Euro'luk devasa kontrat teklifi Real Madrid'e dönmek için kabul etmedi ve toplamda 3 milyon Euro'dan vazgeçti.
 

İlgini Çekebilir
Real Madrid, Tavares için limitleri aşıyor!
Habere Git

Yaşlanan guard rotasyonuna aranan isim

EuroLeague şampiyonu Real Madrid'in kısa rotasyonunda en güvenilir isimleri konumunda 35 yaşındaki Sergio Llull ve 36 yaşındaki Sergio Rodriguez bulunuyor. Bu noktada elit bir oyuncu ile rotasyonunu güçlendirmek isteyen Real Madrid eski yıldızına yöneldi.

Real ile EuroLeague kazandı

2014-2021 sezonları arasında Real Madrid forması ile mücadele eden Facundo Campazzo, İspanyol ekibiyle 2015 ve 2018 yıllarında Euroleague zaferi yaşadı. 3 defa da ACB (İspanya Basketbol Ligi) şampiyonluğu kazanan oyuncu kulüpten NBA ekibi Denver Nuggets'a transfer olmak için ayrıldı.

Kızılyıldız'da fark yarattı

Ocak ayında transfer olduğu Sırp devi Kızılyıldız'ın formasını kulübün EuroLeague'den aldığı ceza nedeniyle 8 maç olarak giymeye başlayan Arjantinli EuroLeague'de çıktığı 9 maçta forma giyerken; 15.8 sayı, 5.9 asist, 1.9 top çalma ortalamaları ile oynarken, 18.7 verimlilik puanı ortaladı.

İlgini Çekebilir
Real Madrid'de yumruklar şampiyonluk için yükseldi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler