Ertuğrul Sağlam Tractor FC'ye veda etti

Feride Kara
15.06.2022 - 16:41 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 17:59

Daha önce Mustafa Denizli'nin de görev yaptığı İran Ligi ekibi Tractor FK'yı çalıştıran Ertuğrul Sağlam takıma veda ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu

Ertuğrul Sağlam Tractor FC'ye veda etti

İran Ligi takımlarından Tractor FK'nin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajıyla macerasının sonuna geldiğini duyurdu.

Ertuğrul Sağlam'dan veda mesajı

Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yanımızda olan destekleriyle bize güç veren Tractor taraftarlarına  veda zamanımızın geldiğini üzülerek belirtmek istiyorum. Kulüp yönetimiyle önümüzdeki sezon için yaptığımız görüşmeler mutabakatla sonuçlanamamıştır. Umutların tükendiği, karmaşa ve kaosun oldukça yoğun yaşandığı kulüp tarihinin en zorlu döneminde aldığımız bayrağı bize güvenenleri mahçup etmeden devretmenin mutluluğunu yaşadığımızı bir kez daha ifade etmeliyim. Tüm Tractor camiasına gelecek adına başarılar dilerken, ileride yaşanabilecek muhtemel kötü ve sıkıntılı günlerde yine desteklerimi esirgemeyeceğimi de vurgulamak istiyorum. Hepinize mutlu, huzurlu ve başarılı günler dilerim. 

İlgini Çekebilir
Ertuğrul Sağlam'dan Bursaspor yorumu: “Yiğit düştüğü yerden kalkar”
Habere Git

Mustafa Denizli'de görev yaptı

2019 yılının Haziran ayında göreve gelen Mustafa Denizli Aralık ayında görevinden ayrılmıştı. Denizli yönetimindeki Traktör, 11 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 18 puan topladı. İki maçı eksik Traktör, zirvenin 7 puan gerisinde 8. durumda bulunuyor.

 

Sağlam ikinci kez Tractor'e geldi

Ertuğrul Sağlam 2017/18 sezonunda İran ekibinde görev yapmış, 4 ay görevde kalıp 16 maça çıkmıştı. Tebriz merkezli spor kulübü Tractor FC, ligde oynadığı 20 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 18 puan toplamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler