'Şampiyon yap bizi, cehennemde yak bizi!'

10.11.2020 - 20:02 | Son Güncellenme: 10.11.2020 - 20:35

Son dakika spor haberleri... Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile 2.5 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Trabzon'a gelen Avcı, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanırken, şampiyonluk tezahüratları da duyuldu. Avcı, yarın Trabzonspor'un başında ilk antrenmanına çıkacak.

Trabzonspor ile 2,5 yılık anlaşma sağlayan Teknik Direktör Abdullah Avcı’yı, bordo-mavili taraftarlar coşkuyla karşıladı. Bugün Trabzon’a gelen deneyimli teknik adam, yarın bordo-mavili takımla ilk antrenmanına çıkacak.

Saat 18.30 sıralarında Trabzon Havaalanına gelen Abdullah Avcı’yı coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Çiçek ve tezahüratlarla karşılanan Avcı’ya taraftarlar sevgi gösterisinde bulunurken, kulübe ait minibüsle tesislere gitti. Taraftar, yaptığı tezahüratlarda 'Şampiyon yap bizi, cehennemde yak bizi!' ifadelerini de kullandı.

Teknik ekibinde yer alan yardımcılarını antrenman programını şekillendirmeleri ve antrenman sahalarında incelemelerde bulunmaları için dün kente gönderen Avcı, oyuncularıyla yapacağı toplantı sonrası bordo-mavili takımın başındaki ilk antrenmanına ise yarın çıkacağı belirtildi.

 Trabzon 20 milyon verdi, Avcı Beşiktaş'tan yine para isteyecek mi?

Senin için hazırladığımız haberler