Kaan Ayhan, Trabzonspor'a Gelmeye Sıcak Bakıyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
04.05.2022 - 15:31 | Son Güncellenme: 04.05.2022 - 15:36

Trabzonspor transfer haberleri... Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Süper Lig takımlarından Trabzonspor, transferde rotayı Kaan Ayhan'a çevirdi.

Kaan Ayhan, Trabzonspor'a Gelmeye Sıcak Bakıyor | Transfer Haberleri

Süper Lig'de bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili takımda gündem yeniden Kaan Ayhan...

Yerli yıldızlar listede

Gelecek sezon bordo- mavililerin Avrupa'da mücadele edecek olması ve yabancı sayısının düşecek olması nedeniyle kurmaylar yerli yıldızlara yöneldi.

Kaan Ayhan, Trabzonspor'a sıcak bakıyor

Karadeniz ekibinin transfer listesinin başında milli yıldız Kaan Ayhan yer alıyor. Sezon başı ve devre arasında da gündeme gelen başarılı savunmacı da Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakıyor.

Fırtına'nın ikna etmesini istedi

Yeni Asır'ın haberine göre; İtalyan ekibi Sassuolo'da forma giyen Kaan'a bordo-mavili yönetim haber göndererek takımını ikna etmesini istedi.

5 milyon Euro

İki kulüp arasında görüşmeler sürürken, İtalyan temsilcisi 5 milyon Euro'da ısrar ediyor. Trabzon'un fiyatı biraz daha düşürmek için çabaladığı öğrenildi.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 22 maçta 1 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler