Şampiyonlar Ligi Finali De HD Protek Çekim Farkıyla

İsa Kethüda
01.06.2023 - 16:20 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 16:23

Saran Group bünyesinde yer alan HD Protek, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek olan Şampiyonlar Ligi final maçının da ev sahibi yayıncısı olacak.

Şampiyonlar Ligi Finali De HD Protek Çekim Farkıyla

AJANSSPOR-HABER

Saran Group bünyesinde yer alan HD Protek, Türkiye’de ve dünyada ilgiyle izlenen birçok önemli spor etkinliğinin canlı yayın ve prodüksiyonunu yapmaya devam ediyor. 

30 Nisan – 14 Mayıs’ta gerçekleşen Dünya Boks Şampiyonası’nın çekimlerini gerçekleştiren HD Protek Antalya’da düzenlenen ve halen devam eden Volleyball Nations League’in çekimlerini de yapıyor. 10 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirilecek Şampiyonlar Ligi Finali de HD Protek’in canlı yayın çekimiyle izleyiciyle buluşacak.

Alanında Türkiye’nin ve bölgenin en önemli firmalarından olan HD Protek, dünyaca ünlü spor organizasyonlarını sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor. HD Protek 30 Nisan-14 Mayıs 2023 tarihleri arasında Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te düzenlenen ve Humo Arena'da gerçekleşen 2023 Dünya Boks Şampiyonası’nın çekimlerini tamamladı. Segmentinin en iyi teknik ekipmanlarıyla çekilen şampiyonada heyecan dolu sahneler ortaya çıktı.

Birbirinden yetenekli millilerimiz; Nurullah Oyan, Samet Gümüş, Enver Muzaffer, Batuhan Çiftci, Bilge Kağan Kanlı, Fatih Kaya, Tuğrulhan Erdemir, Sultan Osmanlı,  Kaan Aykutsun, Hakan Koç, Berat Acar’ın nefes kesen mücadeleleriyle ringe çıktı. Yetenekleriyle boks tutkunlarını heyecanlandıran milli sporcularımızın performansları HD Protek deneyimiyle dünyaya ulaştı.

HD Protek, şu sıralar voleybol tutkunlarının heyecanla takip ettiği, 30 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Voleyball Nations League’in de canlı yayın ve prodüksiyonunu gerçekleştiriyor.

Şampiyonlar Ligi Finali’nin ev sahibi yayıncısı HD Protek

HD Protek, bütün dünyanın merakla beklediği ve 10 Haziran’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek olan Şampiyonlar Ligi final maçının da ev sahibi yayıncısı (host broadcaster) olacak. 

HD Protek TV yayıncılığı teknolojileri alanında; canlı ses ve görüntü aktarım cihazları, ekran grafik çözümleri, spor analiz ürünleri, kamera destek sistemleri ve havadan çekim sistemleri gibi birçok teknolojiyle dünyaca ünlü etkinlikleri izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler