UEFA Şampiyonlar Ligi Liverpool - Real Madrid Maçının Hakemi Belli Oldu

Akın Ungan
11.05.2022 - 18:14 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 18:24

Liverpool ile Real Madrid arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin hakem kadrosu belli oldu. UEFA finalde görev yapacak hakemi açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Liverpool - Real Madrid Maçının Hakemi Belli Oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelecek olan Liverpool ile Real Madrid maçının hakem kadrosu belli oldu. UEFA, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada dev finalde görev alacak hakemleri açıkladı.

Liverpool - Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçının hakemi kim?

UEFA'nın açıklamasına göre Liverpool - Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçını Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin yönetecek. Turpin'in yardımcılıklarını ise Nicolas Danos ile Cyril Gringore üstlenecek.

VAR hakemi belli oldu

Dev finalin dördüncü hakemi Benoit Bastien olurken, Jerome Brisard, Willy Delajod, Massimiliano Irrati ve Filippo Melli'nin VAR hakemi olarak görev alacak.

Avrupa Ligi finalini yönetmişti

Bu sene Liverpool ile Real Madrid arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasına görevlendirilen Clement Turpin, geçtiğimiz sezon Vilarreal ile Manchester United arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi finalini yönetmişti.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'nın gözü Samsun'da! Transfer...
Habere Git

Kupayı Villarreal almıştı

Turpin'in yönettiği UEFA Avrupa Ligi finalinde normal süresi ve uzatma bölümü berabere sona eren maçı, seri penaltı vuruşlarının ardından Villarreal kazanmış ve kupaya uzanan takım olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler