Şampiyonlar Ligi kahveleri

18.04.2017 - 19:21 | Son Güncellenme: 18.04.2017 - 19:21

AJANSSPOR - Geçtiğimiz sezon tarih yazarak Premier Lig şampiyonluğuna ulaşan Leicester, bu başarısıyla Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde etti. Bu sezon ilk defa bu kupada boy gösteren İngiltere temsilcisi, grupları da lider tamamlamayı başardı ve 2. tura adını yazdırdı. 2. turda İspanyol Sevilla ile çok keyifli maçlara imza atan Leicester, çeyrek finale yükselerek geçen sezon başlattığı yükselişe son sürat devam etti. 

Atletico Madrid'e konuk olduğu ilk karşılaşmada savunmasıyla avantajlı bir skor almaya çalışan Leicester sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve kendi sahasındaki maç öncesine avantajlı bir skorla çıkma şansı yakaladı.

En az oyuncular kadar bu mutluluğu yaşayan Leicester şehri de enteresan fikirlerle bu heyecana ortak oluyor. Şehirdeki cafelerden birisinin yaptığı son yenilik, Vardy ve Schmeichel kahveleri. Maç boyunca servis edilecek bu kahvelerde 3 seçeneğininz bulunuyor. Takımın golcüsü Vardy, kaleci Schmeichel eğer bu iki ismi de istemiyorsanız, takımın logoso olan tilki desenli süslemelerle gelen kahve.

Leicester bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 iç saha maçını da kazanmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler