Ajax-Benfica Maçında Nicolas Otamendi ve Hakem Arasındaki İlginç Olay

Akın Ungan
16.03.2022 - 00:09 | Son Güncellenme: 16.03.2022 - 00:17

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Ajax ile Benfica karşılaştı. Zorlu maçın ilk yarısında Nicolas Otamendi ile Andre Onana kafa kafaya çarpıştı. Hakem Otamendi'yi saha kenarına göndermedi.

Ajax-Benfica Maçında Nicolas Otamendi ve Hakem Arasındaki İlginç Olay

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Ajax ile Benfica karşı karşıya geldi. İlk yarının son anlarında yaşanan bir pozisyon, kafaları karıştırdı.

Yine kafa kafaya çarpışma

Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında Benfica, Ajax kalesine yan top ile geldi. Havalanan topa yükselen 3 oyuncu vardı. Benfica'nın tecrübeli stoperi Otamendi, Ajax stoperi Timber ve kaleci Onane. Ajaxlı stoper, Otamendi ile Onana arasında kalarak sıçrayamasa da Otamemdi ile kaleci Onana kafa kafaya çarpıştı.

Kanama oluştu

Ajax file bekçisi ile kafa kafaya çarpışması sonucu yere yığılan ve uzun süre ayağa kalmayan Otamendi'nin dudağında kanama oluştu. Mücadelenin hakemi Cerro, oyunu hemen durdurdu. Sağlık ekipleri oyun alanına girerek, hızlı bir şekilde müdahalede bulundu. Fakat, ilginç bir olay yaşandı.

Sağlık müdahalesinden sonra kenara gitmedi

Sağlık ekiplerinin gerekli müdahaleleri yapması sonucu, yavaş yavaş ayaklanan Otamendi, görev alanına dönmek için hazırlandı. Bunu farkeden Ajax kalecisi Onana, hakeme Benficalı stoperi işaret ederek, itiraz etti. Ajax taraftarının da olayı farketmesi ile stat ıslık sesleri ile yankılandı.

Fakat maçın hakemi Cerro, Otamendi'yi kenara göndermedi. Otamendi, sağlık ekiplerinin kendisine saha içinde müdahale etmesine rağmen dışarı çıkmayarak, oyuna görev alanından devam etti.

Daha önce de Martinez ile çarpışmıştı

Nicolas Otamendi, Ajax ile karşılaştıkları ilk maçta da Lisandro Martinez ile kafa kafaya çarpılşmış ve oyunun geri kalanına yüzücü bonesi ile devam etmek zorunda kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler