Şampiyonlar Ligi maçında sarhoş hakem skandalı!

07.08.2024 - 19:36 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 19:53

Şampiyonlar Ligi'nde VAR hakemi olarak görev yapan Polonyalı hakemler; Bartosz Frankowski ve Tomasz Musial, Lublin'de sarhoş olup trafik levhalarını çaldılar.

Şampiyonlar Ligi maçında sarhoş hakem skandalı!

AJANSSPOR DIŞ HABER

Dün akşam Polonya'nın Lublin kentinde Dinamo Kiev ile Rangers arasında oynanan Şampiyonlar Ligi 3. eleme maçında görevli olan ve sonra görevden alınan VAR hakemleri Bartosz Frankowski ve Tomasz Musial, skandal bir olaya imza attı.

Sarhoş olup levha çaldılar

Kiev ile Rangers arasındaki maçın oynanacağı gün iki Polonyalı hakem, Lublin'de gece saat 02.00 civarlarında sarhoş olup trafik levhası çaldı ve gezintiye çıktılar.

Polis tutukladı

Sarhoş olduktan sonra levha çalan iki Polonyalı hakem polis tarafından fark edildi ve tutuklandı.

UEFA görevden aldı

Aynı günün akşamı Dinamo Kiev ile Rangers arasındaki Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu maçını yönetecek olan hakemler görevden alındı ve yerlerine yine Polonyalı olan Tomasz Kwiatkowski ve Pawel Malec atandı.

Polonya Futbol Federasyonu'ndan ceza geldi

İki hakem Polonya Futbol Federasyonu tarafından 90 gün boyunca futboldan uzaklaştırma cezası aldı.

"Neden olduğunu açıklayamam"

Yaşanılan olayların ardından Polonya basınından Kanal Sportowy'ye konuşan Frankowski: "Konuşmak benim için cesurca bir davranış değil. Böyle bir durum yaşamasaydım bunları söylemek zorunda kalmazdım. Bu olayın neden yaşandığını mantıklı bir şekilde açıklayamam. Alçakgönüllü olup özür dilemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler