Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde kuralar yarın çekilecek!

18.03.2021 - 14:06 | Son Güncellenme: 18.03.2021 - 14:09

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek ve yarı final kuraları yarın İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek. İngiliz ekiplerinin çoğunlukta olduğu Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası çeyrek final karşılaşmaları, 6-7 ve 13-14 Nisan tarihlerinde oynanacak. UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmaları ise 8 ve 15 Nisan’da oynanacak. İşte detaylar…

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde kuralar yarın çekilecek!

AJANSSPOR-HABER

İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenecek kura çekimi, TSİ 14.00'te Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu eşleşmeleriyle başlayacak ve aynı anda kazananların oynayacağı yarı final eşleşmeleri de belli olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan sekiz takımdan üçü İngiltere temsilcisi. Premier Lig'de liderliğini sürdüren Manchester City'nin yanı sıra, Ozan Kabak'lı Liverpool ve Chelsea de kuraya katılacak.

Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund, İspanya'dan Real Madrid, Fransa'dan Paris Saint Germain ve Portekiz'den Porto takımı kura çekiminde yer alacak.

Çeyrek final müsabakaları 6-7 ve 13-14 Nisan'da yapılacak. 2021 Şampiyonlar Ligi final maçı ise İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde kura heyecanı

Avrupa Ligi'ndeki çeyrek ve yarı finallerin kura çekimi ise yarın TSİ 15.00'te başlayacak.

Çeyrek final maçları 8 ve 15 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler