Şampiyonlar Ligi'nde 2 Türk hakem görevli

26.10.2020 - 13:29 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 13:31

UEFA, Cüneyt Çakır ve Ali Palabıyık'ın Şampiyonlar Ligi'nde görev yapacağını duyurdu. Cüneyt Çakır ve Ali Palabıyık'ın Şampiyonlar Ligi'nde hangi maçları yöneteceği açıklandı. VAR ve AVAR'da da Türk hakemlerin görev yapacağı maçlar şu şekilde...

Şampiyonlar Ligi'nde 2 Türk hakem görevli

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta heyecanı yarın başlarken, UEFA'dan Cüneyt Çakır ve Ali Palabıyık'a görev geldi.

Ali Palabıyık hangi maçı yönetecek?

FIFA kokartlı Türk hakem Ali Palabıyık, Rusya'nın Krasnodar ile İngiltere'nin Chelsea takımları arasında 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu müsabakasını yönetecek.

Rusya'nın Krasnodar şehrindeki Krasnodar Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak karşılaşmada Ali Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

Karşılaşmada İtalyan Massimiliano Irrati VAR, Mete Kalkavan ise AVAR olarak görev yapacak.

Cüneyt Çakır hangi maçı yönetecek?

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ise UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda İspanya'nın Sevilla ile Fransa'nın Rennes takımları arasında 28 Ekim 2020 Çarşamba günü oynanacak maçı yönetecek.

İspanya'nın Sevilla şehrindeki Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan Stadyumu'nda saat 23.00'te başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

Mücadelede Szymon Marciniak VAR, Abdulkadir Bitigen ise AVAR olarak görev yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler