Tartışılan hakeme Şampiyonlar Ligi'nde görev

07.12.2020 - 13:47 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 15:39

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu hafta 2 Türk hakem düdük çalacak. Devler Ligi'nde oynanacak Lazio Club - Brugge maçında Cüneyt Çakır görev yaparken, Machester City - Marsilya maçında Halil Umut Meler düdük çalacak. Dün akşam oynanan Denizlispor - Fenerbahçe maçını yöneten Ali Palabıyık'a da görev verildi. İşte detaylar...

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görevlendirildi.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Cüneyt Çakır, F Grubu'nda İtalya'nın Lazio ile Belçika'nın Club Brugge takımları arasında oynanacak maçı yönetecek.

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Hüseyin Göçek'in dördüncü hakem vazifesini üstleneceği müsabakada VAR hakemleri olarak Abdulkadir Bitigen ve Mete Kalkavan yer alacak.

Meler'e de görev verildi

FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 9 Aralık Çarşamba günü İngiltere'nin Manchester City ile Fransa'nın Marsilya takımları arasında oynanacak müsabakayı yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Manchester Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Eyisoy ve Cevder Kömürcüoğlu yapacak.

Müsabakada dördüncü hakem vazifesini Arda Kardeşler üstlenirken, Ali Palabıyık ve Alman hakem Sascha Stegemann ile VAR'da görev alacak.

Senin için hazırladığımız haberler