Şampiyonlar Ligi’nde Ronaldo’yu üzmüştü: “Portolu oyuncuya astronomik rakam…”

08.06.2021 - 00:50 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 01:05

Transfer haberleri... Fiorentina, yeni sezon öncesi rotayı İberya Yarımadası'na kırdı. Gündemde Sergio Oliveira ve Guedes var. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi’nde Ronaldo’yu üzmüştü: “Portolu oyuncuya astronomik rakam…”

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

İtalya Serie A ekibi Fiorentina, teknik direktör Gennaro Gattuso yönetiminde yeni bir yapılanmaya gidiyor. La Liga ve Portekiz'den oyuncu arayışlarına başlayan kulüpte ilk hedef Guedes ve Sergio Oliveira. 

"Porto, Fiorentina'dan oyuncunun ederini istiyor..."

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sosyal medya hesabından Porto ile Fiorentina arasında görüşme gerçekleştiğini; Porto'nun Oliveira için 20 milyon Euro'da direttiğini iddia etti. Transfermarkt'teki verilere göre güncel piyasa değeri 19 milyon Euro olan oyuncu için Fiorentina 16 milyon Euro önermişti. 

"Ronaldo'yu çaresiz bıraktı..."

Geçtiğimiz sezon, Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda Porto ile Juventus eşleşmişti. İlk maçta Porto, evinde Juventus'u 2-1 yenince gözler ikinci maça çevrilmişti. Şampiyonlar Ligi'nin lokomotiflerinden Juventus, Sergio Oliveira'lı Porto'ya tutunamadı. Porto'nun yükselen değeri Sergio Oliveira, maçın uzatma dakikalarında enfes bir frikik golü atıp takımına çeyrek final bileti hediye etmişti. Oliveira, sezon genelinde 48 maça çıkarken; 20 gol, 7 asistlik performansıyla takıma katkı sağladı. 

İkinci hedef Guedes

Floransa ekibi, Oliveira dışında Guedes'i de transfer etmek istiyor. 2018 yılında PSG'den 40 milyon Euro'ya transfer olan Guedes, son dönemde ciddi düşüş yaşıyordu. Piyasa değeri 25 milyon Euro'ya gerileyen oyuncu, geçtiğimiz sezon 7 gol, 7 asistlik katkı sağladı. Schira, Guedes'in de Fiorentina'nın gündeminde olduğunu belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler