Filenin Sultanları'nda şampiyonluğun Gizem'i ''Gizem Örge''

Ali Bozkurt
04.09.2023 - 11:41 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 11:55

Avrupa şampiyonluğuna ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Gizem Örge, Giovanni Guidetti ile takıma alınmamış Santarelli Ay-Yıldızlı formaya tekrar kavuşmuştu.

Filenin Sultanları'nda şampiyonluğun Gizem'i ''Gizem Örge''

AJANSSPOR HABER

Bir önceki antrenörümüz Guidetti, Gizem Örge'yi takımdan kesti. Guidetti'nin yönetiminde yer alan Sırbistan'ı mağlup ederek şampiyo olan millilerde Gizem Örge'de takımda yerini aldı.

Guidetti kesti Santarelli aldı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın eski antrenörü Guidetti, Gizem Örge'yi keserek takıma almama kararı almıştı. Teknik ekip değişikliği sonrası Sırbistan'a giden Guidetti'nin yerine Santarelli geldi. Santarelli ise Gizem Örge'yi tekrardan takıma davet etti.

Guidetti'ye karşı şampiyonluk

Santarelli'nin daveti sonrası tekrardan milli takıma gelen Gizem Örge, dün Sırbistan'a karşı şampiyonluk yaşadı. Gizem, ayrıca Sırbistan antrenörü Guidetti'den de rövanş aldı. 

''Şimdi 'Milli Savunma Bakanı' oldum''

Daniele Santarelli’nin başantrenör olmasıyla ay-yıldızlı formaya yeniden kavuşan Gizem Örge "Herkesle gurur duyuyorum. Yanımızda olan, destek veren herkese teşekkürler. Bana 'savunma bakanı' dendi, bu Fenerbahçe’de dendi. Şimdi 'Milli Savunma Bakanı' oldum. Benim yeniden doğuşum Fenerbahçe’de başladı. Kulübüme teşekkür ediyorum" diye konuştu.

''Baba buradayım baba!''

Milli Takım formasından uzak kaldığı döneme de değinen Örge, babasına seslenirken gözyaşlarına tutamadı şunları söyledi:

"Aileme teşekkür ediyorum. Babama teşekkür ediyorum. Bu takım ne zaman başarılı olsa babam ağlayarak 'Kızım sen de bir gün orada olacaksın' dedi. Baba buradayım baba! Tarih yazarken buradayım! Eminim ki tüm Türkiye bizim gibi ağlıyordur"

Senin için hazırladığımız haberler