"Şampiyonluğun en büyük adaylarından olur"

17.09.2017 - 22:52 | Son Güncellenme: 17.09.2017 - 22:52

"Şampiyonluğun en büyük adaylarından olur"

AJANSSPOR -TRT Spor yorumcusu Mustafa Denizli, Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe mücadelesini değerlendirdi.

"Takıma zarar vermeye devam ediyor"

"Aytemiz Alanyaspor bu görüntüsüyle Fenerbahçe'yi yanıltabilir. Alanyaspor öyle bir grafik çiziyor ki; Osmanlıspor gibi aynı sınıfta oynuyor. Alanyaspor zor rakip değil artık. Çok mu kötü? Hayır. Geçen haftaya göre zayıf bir görüntü çiziyorlar. Vagner Love, egolu bir oyuncu arkadaşlarıyla iletişimi kötü. Takıma zarar vermeye devam ediyor."

"Şampiyonluğun en büyük adaylarından olur"

Fenerbahheçe; 6,7 ve 8. haftalara doğru sonuçları dengelerse şampiyonluğun en büyük adaylarından olur. Fenerbahçe-Başakşehir maçına baktığımızda oyun olarak bir adım önde bir görüntü çizip ve pas yüzdesi yüksek oldu. Valbuena bugün müthiş oynadı. Fenerbahçe'ye gelmesiyle büyük katkıda bulunuyor ve bu akşam galibiyetin önemli ismiydi. Güzel bir oyun, vuruş kalitesi çok yüksek bir oyuncu ve en çok topla buluşan isim."

"Gol yollarında rahatlar"

"Mehmet Ekici geldikten sonra Valbuena ile birlikte pas yüzdesi yüksek olabilir. Yine Alper'in takıma katılmasıyla ileri uç elemanlarına gol yüzdesi artabilir. Fenerbahçe orta sahada iyi işler yaparsa, gol yollarında rahatlar. Fernandao'nun takıma katılması daha etkili olabilir."

"Takımın kaderini değiştirecek..."

"Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında 4 gol atması, artı oldu. Futbol öyle şeyler var ki takımın kaderini değiştirecek oyuncular çıkabilir. İşte Mehmet Ekici fiziksel kapasitesi yükseldiği zaman Fenerbahçe'ye katkısı ortaya çıkabiliyor."

"Alex çizgisi gelir mi?"

"Giuliano, şimdiki ve önceki görüntüsüyle tarih yazacak gibi bir görüntü vermiyor. Alex çizgisi gelir mi? Bence gelmez. Geçen sene Kjaer performansı çok yüksekti ve çok iyiydi ama savunmaya baktığımda Skrtel hep soru işareti oldu."

Senin için hazırladığımız haberler