Fenerbahçe'de Jorge Jesus Şampiyonluk Motivasyonu İçin Kupaları Tesis Duvarlarına İstedi

Akın Ungan
08.06.2022 - 14:13 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 14:27

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, şampiyonluk parolasıyla başlayacakları sezon öncesi kulübün kazandığı kupaları tesis duvarlarına istedi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Şampiyonluk Motivasyonu İçin Kupaları Tesis Duvarlarına İstedi

Geçtiğimiz sezona kötü başlayan, İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesi ile çıkış yaşayan ve ligi Trabzonspor'un ardından 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gelecek sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeni döneme şampiyonluk parolası ile başlayan Sarı-Lacivertliler teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u oturttu.

Tüm kupaları tesise istedi

Cumhuriyet'in haberine göre dünyaca ünlü teknik adam, motivasyon için yönetimden bir talepte bulundu. Takımı şampiyonluk havasına sokmak isteyen Jorge Jesus, kulüp tarihinde kazanılmış olan tüm kupaları Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne istedi.

Duvarlar kupalarla dolacak

Jorge Jesus'un talebi doğrultusunda harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, tesislerin tüm odalarını ve duvarlarını kupaların fotoğrafları ile kaplayacak.

Tüm detaylara dikkat ediyor

Öte yandan oyuncuların her şeyine hakim olmak isteyen Jorge Jesus'un, tüm detaylara dikkat ettiği ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın ekibinde beslenme uzmanı, uyku uzmanı ve psikoloğun da yer alacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Fernandao'dan sonra bir ilk! Duyurdular...
Habere Git

Fenerbahçe, 13 Haziran'da Samandıra'da toplanacak. 3-4 günlük çalışmanın ardından Topuk Yaylası'na gidecek olan Kanarya, 2 haftalık yükleme programı uygulayacak.

Senin için hazırladığımız haberler