Şampiyonluk maçlarına saatler kala VAR hakemleri açıklandı!

11.05.2021 - 15:42 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 16:42

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışında sona gelindi. 41. haftada 3 takımın maçını yönetecek VAR hakemleri netleşti. İşte detaylar...

Şampiyonluk maçlarına saatler kala VAR hakemleri açıklandı!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında bu akşam Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kritik maç oynayacak. Bu akşamki maçların sonuçlarına göre şampiyon belli olabilir. Şampiyonluk maçlarına saatler kala VAR hakemleri açıklandı. 

Beşiktaş - Karagümrük

Şampiyonluk yarışında en avantajlı takım pozisyonunda olan ve 81 puanla zirvede yer alan siyah-beyazlılar, Karagümrük ile karşılaşacak. Bu maçın VAR hakemi Ümit Öztürk olurken, AVAR'da ise Kemal Yılmaz olacak. Maçın orta hakemi olarak da Ali Palabıyık görev yapacak. 

Fenerbahçe - Sivasspor 

Lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisindeki Fenerbahçe evinde Demir Grup Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Ülker Stadı'ndaki maçın VAR hakemi Hüseyin Göçek oldu. AVAR'da Erdinç Sezertam yer alırken, maçın orta hakemi ise Halis Özkahya olacak.

Denizlispor - Galatasaray 

Beşiktaş'ın 3, Fenerbahçe'nin de 1 puan gerisinde 3. sırada yer alan Galatasaray, Denizlispor deplasmanında galibiyet arayacak. Tıpkı ezeli rakipleri gibi Galatasaray da saat 20:30'da sahada olacak. Karşılaşmanın VAR hakemi Koray Gençerler olarak belirledi. AVAR'da ise Oğuzhan Uğurlu bulunacak. 

Senin için hazırladığımız haberler