Samsun'da 3 Bant Bilardo Karadeniz Bölge Turnuvası başladı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Samsun'da 3 Bant Bilardo Karadeniz Bölge Turnuvası başladı

Son 5 Haber

Şenol Güneş'ten Türkiye - ABD maçı sonrası değerlendirme

Türkiye'nin Dünya Kupası'ndaki gol müziği ABD maçında ortaya çıktı

Çağlar, Kaan ve İrfan Can, Dünya Kupası’nda ilk kez oynadı

Arda Güler'den ABD maçında Montella'ya anlamlı destek!

Hollywood yıldızları akın etti! Türkiye-ABD maçına damga vuran isimler
- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
SAMSUN (AA) - Samsun'da 3 Bant Bilardo Karadeniz Bölge Turnuvası başladı.
Billards By Cumabey Germi Bilardo Salonu'nda düzenlenen 3 Bant Bilardo Karadeniz Bölge Turnuvası'nda Karadeniz Bölgesindeki 15 ilden 72 sporcu mücadele veriyor.
Samsun Bilardo İl Temsilcisi Sinan Bıyıklı, AA muhabirine, bilardonun birçok kategorisinin olduğunu ve bugün 3 bant kategorisinde sporcuların mücadele verdiğini bildirdi.
Turnuvanın yapıldığı bilardo salonunun kente yeni kazandırıldığını dile getiren Bıyıklı, "Resmi açılışı yarın federasyon başkanı tarafından yapılacak. Bugün birinci turun yarısını tamamladık. Samsun'da bilardo organizasyonlarının devamını yapacağız. İl temsilciliği olarak yıllık faaliyet programımıza en az 15 faaliyet katmayı planlıyoruz. Bunun haricinde sadece bölgesel değil il şampiyonaları, büyükler kategorisinde turnuvalar devam etmekte. Bizim amacımız burada sporu sevdirmek ve bununla alakalı birbirimizi canlı tutmak. Sporla beraber insani ve sosyal ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Herkese başarılar diliyoruz." dedi.
3 Bant Bilardo Karadeniz Bölge Turnuvası 20 Ağustos'ta final müsabakasıyla sona erecek.
