Samsunspor, Adanaspor'u ezberliyor

29.03.2018 - 19:56 | Son Güncellenme: 29.03.2018 - 19:56

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, Adanaspor maçında iki takımın da sahada psikolojik ve fiziksel savaş vereceğini söyledi.

Durmuş, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 2 Nisan Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçının önemine değindi.

İki takımın da kazanmak için oynayacağına işaret eden Durmuş, "Adanaspor maçı bizim odak noktamız. Futbolcularıma Adanaspor'u ezberletiyorum. Futbolcularımız sahada kazanma isteğini ve sorumluluğunu üstlenecekler. Ligde kendimizi rahat hissetmek adına Adana'dan galibiyetle dönmek zorundayız. Çünkü üzerimizdeki baskıdan artık kurtulmamız gerekiyor. Adanaspor da bizim gibi telaşlı ve bu maça umutla bakıyorlar. Çok iyi maç olacak. Maçın inşallah kazanan tarafı biz olacağız." diye konuştu.

Samsunspor'da kadro derinliğinin olmadığına dikkati çeken Durmuş, şunları kaydetti:

"Tüm oyunculara ihtiyacımız var. Her oyuncu bizim için altın değerindedir. Özellikle sahaya çıkıp var gücünü ortaya koyan ve takımdaşlık duygusunu yaşayan, taraftarlarımızı heyecanlandıran her oyuncuya ihtiyaç var. Davy Claude Angan ve John Chibuike de muhakkak süre alacaktır. Ama bu oyuncuların kaç dakika sahada kalacağı veya sonradan gireceği tamamen taktiğimize bağlı. Çünkü Adanaspor maçında psikolojik, fiziksel ve taktik savaşı olacak. Bu tür maçların taktiksel, psikolojik ve fiziksel tarafında, kim sahanın içinde baskı altında ayakta kalırsa o takım kazanacak. Son haftalarda zaten biz bunu ortaya koyuyoruz ve bu davranış konusunda oyuncularıma çok güveniyorum."

Öte yandan Samsunspor, Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Durmuş yönetiminde kırmızı-beyazlılar, ısınma koşusu ve taktik ağırlı çalışma yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler