Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım tuttuğu ikinci takımı açıkladı! "Çocukluğumdan beri..."

12.10.2024 - 20:30 | Son Güncellenme: 12.10.2024 - 20:40

Süper Lig'in 9. haftasında evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, mücadele öncesinde flaş açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım tuttuğu ikinci takımı açıkladı! "Çocukluğumdan beri..."

AJANSSPOR HABER

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye karşı oynanacak olan 9. hafta mücadelesi öncesinde Ekol Tv'ye özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Fenerbahçe'nin 2 puan üzerindeyiz"

Açıklamalarda bulunan Yüksel Yıldırım: "Fenerbahçe maçına galibiyet parolasıyla çıkacağız. Ligde Fenerbahçe'nin 2 puan üzerindeyiz. Yerimizi korumak istiyoruz. Takım inanılmaz bir motivasyonda. Haftanın en güzel maçı olacak. Çünkü biz de 1 puan demiyoruz. İki takım da kazanmaya çıkacak.

Çocukluğumdan beri desteklediğim takımdı

Ligdeki konumumuzu korursak Galatasaray maçı da muhteşem bir maç olabilir. Galatasaray çocukluğumda desteklediğim bir takımdı. Orada bir yanlışlık yok ancak her zaman çocukluğumdan beri 1. takımımım Samsunspor, 2. takımım Galatasaray olmuştur. Fenerbahçe engelini geçersek Galatasaray maçına da aynı şekilde kazanmak için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Samsunspor ligde 2. sırada

Süper Lig'de oynanan 8 haftanın ardından Samsunspor; maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 1, Fenerbahçe'nin 2 puan önünde 18 puanda bulunarak 2. sırada yer alıyor.

6 galibiyet aldılar

Thomas Reis yönetimindeki Samsunspor, bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Kırmızı-beyazlı ekip ligde beraberliği bulunmayan tek takım konumunda.

Senin için hazırladığımız haberler