Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan taraftarları üzecek Carlo Holse açıklaması

24.10.2024 - 13:28 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 13:31

Süper Lig'de ilk 9 haftanın flaş ekibi Samsunspor'da kulüp başkanı Yüksel Yıldırım'dan takımın Danimarkalı yıldızı Carlo Holse için taraftarı üzecek bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan taraftarları üzecek Carlo Holse açıklaması

Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe maçında attığı golle geri dönüşün fitilini ateşleyen 25 yaşındaki Danimarkalı on numara Carlo Holse hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"Çok fazla teklif geliyor, elimizde tutmamız zor gözüküyor"

Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yüksel Yıldırım, Carlo Holse hakkında, "Müthiş bir çocuk. Atom karınca gibi. Geçen sene sağ kanatta oynuyordu, onu bu sezon 10 numaraya çektik. Maaşı 500 bin avronun altında. Rosenborg'dan alırken çok uğraştım, pazarlıklar 2 ay sürdü. En son 2,2 milyon avroya ikna ettim. Çok fazla teklif geliyor, elimizde tutmamız zor gözüküyor." ifadelerini kullandı.

Birçok Avrupa kulübünün takibinde

Kırmızı-Beyazlı forma ile bu sezon 9 maçta 731 dakika sahadan kalan Danimarkalı oyuncu 2 gol atarken, 1’de asist yaparak dikkat çekti. Avrupa’da birçok kulübün scoutlarının yakın takibinde olan Holse için Samsunspor yönetiminin 10 Milyon Euro’nun altında bir bedele sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler