Samsunspor, Fenerbahçe’nin Yıldızını Transfer Listesine Aldı

Akın Ungan
09.05.2023 - 16:11 | Son Güncellenme: 09.05.2023 - 16:20

TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu'nun transfer listesi belli oldu. Fenerbahçe'nin yıldızı listede yer aldı.

Samsunspor, Fenerbahçe’nin Yıldızını Transfer Listesine Aldı

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olarak, 11 yıl sonra Süper Lig’e geri dönen Samsunspor, güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'den sürpriz isim

Kadroyu büyük ölçüde değiştirmeyi planlayan Karadeniz ekibinde Serdar Dursun, Jean-Philippe Krasso ve Matias Vargas gibi isimler gündeme gelirken, teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun sürpriz bir ismi daha istediği öğrenildi.

Mert Hakan Yandaş Samsunspor'un listesinde

Gelecek sezon düşme tehlikesi yaşamak istemeyen ve derin bir kadroyla üst sıraları hedefleyecek Samsunspor’un, Fenerbahçe’den Mert Hakan Yandaş’ı kadrosunda görmek istediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Tümer Metin'den flaş yorum! Sergen Yalçın Fenerbahçe'nin başına gelirse...
Habere Git

Eroğlu istiyor! Resmi teklif sunulacak

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun özellikle transferini istediği 28 yaşındaki futbolcu için resmi teklifin kısa süre içerisinde sunulacağına vurgu yapıldı.

Bu sezon düzenli forma giyemedi

2020-2021 sezonunda Sivasspor’dan bonservis bedeli olmadan Fenerbahçe’ye imza atan Mert Hakan Yandaş, bu sezon düzenli forma şansı bulamadı.

21 maçta 1 gol, 2 asist

Sakatlık sorunları yaşayan deneyimli futbolcu, bu sezon toplamda 21 maça çıkarken, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Süper Lig’de son düzlük! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kalan maçları…
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler