Samsunspor'un Yunan futbolcuları, Ümraniyespor maçı hakkında konuştu

22.12.2017 - 16:50 | Son Güncellenme: 22.12.2017 - 16:50

Samsunspor forması giyen Georgios Samaras ve Michalis Sifakis, TFF 1. Lig’de deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacakları maç hakkında konuştu. Yunan futbolcular, bu karşılaşmayı kazanmak istediklerini vurguladı.

Samaras: Devreyi moralli kapatmak istiyoruz

Tecrübeli futbolcu Samaras, Samsunspor'a geldiği günden bu yana iyi çalıştığını ve performans olarak eksiklerini tamamlamaya başladığını ifade etti.

Ligin ikinci devresinde performansının daha iyi olacağını belirten Samaras, "Ligin ilk devresini moralli kapatmak istiyoruz. Bunun için Ümraniyespor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Alınacak galibiyette benim de katkım olursa çok sevinirim." diye konuştu.

Sifakis: Ciddi ve bir arada olursak hiçbir maçtan korkmayız

Kaleci Sifakis ise ilk yarıda son hafta maçının iki takım için de önemli olduğunu vurgulayarak, "Takım olarak ciddi ve bir arada olursak hiçbir maçtan korkmayız. Zaten bunun için çalışıyoruz. Bundan sonra umuyorum son oynadığımız Akın Çorap Giresunspor maçındaki gibi olacağız. Belki çok iyi oynamadık ama verilen taktiği en iyi şekilde uyguladık ve sonuçta sahadan galip ayrıldık." ifadelerini kullandı.

Ümraniyespor maçında da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarına işaret eden Sifakis, "Defanstaki arkadaşlarımla güzel bir uyum sağladık. Defansımızı organize etmekten keyif alıyorum. Bu benim görevim. Onlara tecrübemi aktarıyorum, defanstaki başarımız bizi galibiyete taşıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Ümraniyespor maçı hazırlıkları

Samsunspor, pazar günü oynayacağı Ümraniyespor maçı öncesi kentteki hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlılar, pas ve şut çalışması yaptı.

Antrenmana sakatlığı geçen Ahmet Burak Solakel katılırken Kenan Karışık sakatlığı nedeniyle idmanda yer almadı.

Samsun'daki çalışmaları sona eren takım, yarın sabah uçakla İstanbul'a gidecek. Karadeniz ekibi, maçın oynanacağı statta yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler