"Samsunspor gümbür gümbür geliyor"

07.10.2020 - 17:01 | Son Güncellenme: 07.10.2020 - 17:02

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un yeni transferi Rahman Buğra Çağıran, hedeflerini anlattı. Samsunspor, Süper Lig'e yükselebilecek mi? Rahman Buğra Çağıran umutlu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un bu sezonki transferlerinden biri olan Rahman Buğra Çağıran, geleceğe umutla bakıyor. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon hedeflerinin Süper Lig olduğunu dile getirdi. Çağıran, Samsunspor'a transfer olduğu için de mutlu.

Radyospor'da Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Rahman Buğra Çağıran, transfer sürecini de anlattı.

Rahman Buğra Çağıran: "Samsunspor gibi köklü bir camiaya geldiğim için mutluyum"

Samsunspor'da çok sıcak karşılandım. Yönetim ve takıma katıldığımda takım arkadaşlarım ve teknik heyet çok güzel karşıladılar. Sezona Malatya ile başladık. Kamptaydık. Devam etmeyeceğimiz belli oldu. Saygı duyduk. Bize düşeni her zaman yaptık. Evde bireysel antrenmanlar yapıyorum. Mustafa Aztopal ağabeyimiz aradı. Hocalarla da konuştuk. Sonrasında görüşmeler ve şartlar. Transfer çabucak oldu. Samsunspor gibi köklü bir camia olduğu için ben de transferi çok istedim. Karşılıklı bir istek oldu ve imzaları attık.

"Samsunspor gümbür gümbür geliyor, hedefimiz Süper Lig"

Hedefimiz Süper Lig cümlesinin altını doldurmak gerek. Samasunspor'da bunun içi de dolu, altı da dolu... Samsunspor gümbür gümdür geliyor! Biz futbolcular olarak üstümüze düşeni yapacağız. Lig elbette çok zorlu. Birçok takım iyi transferler yaptık. Koronavirüs sonrası yeni sezon zorluk seviyesini yukarıya çıkardı. Geçen sezon da Samsunspor başarılıydı. Ertuğrul Sağlam takıma dokunuşlar yaptı. Üstüne koyarak ilerledi. Hedeflerimiz elbette yüksek. Hedef koymak güzeldir. Altını doldurmanız gerekir. Performansımızı sahaya yansıtacağız. Tüm arkadaşlarım elinden geleni yapacak. İnşallah güzel bir sezon geçiririz.

Senin için hazırladığımız haberler