Samsunspor sarsıldı!

23.11.2015 - 15:32 | Son Güncellenme: 23.11.2015 - 15:32

Lider ise yenip puan aralığını açacağı haftada, kaybedip rakiplerini çoğalttı.

Lige iddialı başlayan ama iddiasını puan sıralamasına yansıtamayan Göztepe, durdu durdu lidere patladı. Bu maça gelinceye kadar üst üste üç mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, taşları yerinden oynatacak maçta, lider Samsunspor’u yenip tüm sorunları buzdolabına kaldırdı. Lider ise yenip puan aralığını açacağı haftada, kaybedip rakiplerini çoğalttı.

KARABÜK SEFASI!
Samsunspor’un kaybettiği bir haftada K.Karabükspor’un kazanması aradaki farkın kapanması, iddialı rakibi Gaziantep BŞB’ye de puan farkının artması anlamına geliyordu. Tek golle çok avantaj Murat Akın ile geldi. Gaziantep temsilcisinde ise yenilmezlik gitti, takımın havası da gitti sanki. İki üst üste mağlubiyet, ‘’Bir düşüş mü var?’’ sorusunu da beraberinde getirdi.

ACILI 1,5
İki Adana takımı, iki hüzün. Adanaspor kötü oyun sonrasında evinde Boluspor’a kaybederken, hemşerisi Adana Demirspor deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı. ADS, Denizlispor maçında oyun olarak, pozisyon zenginliği olarak iyi, sonuç olarak kötü bir sonuçla döndü.

KİM TUTAR SENİ, KİM?
Sezona adeta rakiplerine avans verip kötü başladı ama bu yılın en iyi çıkışını yapan takım da Alanyaspor  oldu. Hüseyin Kalpar ile inanılmaz seri sürüyor. Son 5 maçta 15 puan, evinde 6, toplamda 7 haftadır kaybetmeyen bir  takım Alanyaspor. Şanlıurfaspor’u 4 farklı yendiler ama 6-7 fark da olsa kimse şaşırmazdı. Alanyaspor için hangi maç ölçü olur diyorsanız, bu hafta oynayacakları K.Karabükspor maçı ölçü olur. Hüseyin hocanın eski ve yeni takımı kıyasıya bir maça çıkacaklar.

Senin için hazırladığımız haberler