Samsunspor tarih yazdı! Transfer yasağına rağmen...

06.10.2024 - 18:18 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 18:33

Yaz aylarını transfer engeliyle geçiren Thomas Reis yönetimindeki Samsunspor, Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti ve tarihi bir başarıya imza attı.

Samsunspor tarih yazdı! Transfer yasağına rağmen...

AJANSSPOR HABER

Thomas Reis yönetimindeki Samsunspor, Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor'a konuk oldu. İki ekip Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Son dakika golleri galibiyeti getirdi

Karşılaşmanın 7. dakikasında Yusuf Barası'nın golüyle 1-0 geriye düşen Samsunspor, 58. dakikada Muja beraberliği getiren golü attı.

90+3. dakikada Landry Dimata, kırmızı-beyazlı ekibi öne geçiren golü atarken Soner Aydoğdu 90+10'da sahneye çıktı ve skoru belirledi. Karşılaşma 3-1 sona erdi.

Tarihin en iyi başlangıcını yaptı

Thomas Reis yönetiminde bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet 2 mağlubiyet alan Samsunspor, topladığı 18 puan ile tarihinin en iyi Süper Lig başlangıcını yaptı.

Deplasmanda puan kaybetmedi

Bu sezon Süper Lig'de; Gaziantep FK, Hatayspor, Rizespor ve Adana Demirspor deplasmanlarına konuk olan Karadeniz ekibi bu maçların hepsinden galibiyetle ayrıldı.

Bu deplasmanlarda 8 gol atan Samsun ekibi sadece 1 gol yedi.

Üst üste 4 galibiyet

Ligde çıktığı son 4 maçı da kazanan Samsunspor, maç fazlasıyla lider Galatasaray'ın ardından 18 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler