Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: Çok üzgünüz

16.10.2021 - 22:09 | Son Güncellenme: 16.10.2021 - 22:14

TFF 1. Lig'de Menemenspor'a 3-2 yenilerek düşüşe devam eden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Mehmet Altıpramak, maç sonu açıklamada bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: Çok üzgünüz

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig’in 9. hafta maçında Samsunspor, deplasmanda Menemenspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, mücadeleyi değerlendirdi.

'Menemenspor galibiyeti hak etti'

Deneyimli çalıştırıcı, “Çok üzgünüz. Hiç istemediğimiz ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Yaptığımız çalışmaların sahada uygulanmaması ve neticesinde mağlup olmamız bizi fazlasıyla üzdü. Rakibin nasıl oynayacağını biliyorduk. Boli’nin pozisyonu gol olsa ve 2-1 öne geçsek maç çok farklı bir yöne gidebilirdi. Rakibimiz çok istedi ve çok mücadele etti. Şansları da vardı. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar” dedi.

'Duran toplara çok çalışıyoruz'

Duran toplardan yenilen gollerle ilgili bir soru sorulması üzerine Altıparmak, şu yanıtı verdi: “Duran toplara gerçekten çok fazla çalışıyoruz. Haftada bir günümüzü buna ayırıyoruz. Özellikle bugünkü yediğimiz golün aynısını belki 2 gün çalıştık. Ama işte maçın o anında oyuncu çıktı, kafayı vurdu ve golü yedik. Çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle son 2-3 haftadır defansif yönde çalışmaya başladık.”

Hasan Kılıç neden oynamadı?

Mehmet Altıparmak, Hasan Kılıç’ın mücadelede forma giymemesi üzerine ise, "Perşembe günü yola çıkarken Hasan Kılıç’a pozitif bulgusundan dolayı TFF’den onay gelmedi. Biz test yapmıştık ama onun sonucunda bir test daha yapmak durumunda kaldık. Biz cuma günü İzmir’e geldik. Hasan’ın tekrar testi yapılması gerekiyordu ve o gün akşam negatif olduğu anlaşıldı. Gece saat 2 gibi Samsun’dan direkt uçakla gelebildi İzmir’e. Hasan’la da konuştuk ve kendini yorgun hissettiğini söyledi. O yüzden oynatmadık.” açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler