Samsunspor, yıldız golcüyü gözüne kestirdi! Mehmet Altıparmak onayı verdi

22.06.2021 - 16:35 | Son Güncellenme: 22.06.2021 - 16:42

Tansfer haberleri... Samsunspor, Denizlispor'dan ayrılan forvet Hugo Rodallega'yı kadrosuna katmak istiyor. İşte Samsun Rodallega transferinden tüm detaylar...

Samsunspor, yıldız golcüyü gözüne kestirdi! Mehmet Altıparmak onayı verdi

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezon Süper Lig hayalini play - off’larda erteleyen ve bu sezon takımın başına Mehmet Altıparmak’ı getiren Samsunspor’da transfer çalışmaları sürüyor.

Samsunspor'da gündem Hudo Rodallega

Kadrosunu tecrübeli bir forvetle güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibi, gözünü Denizlispor’dan ayrılan Hugo Rodallega’ya dikti. Kırmızı - beyazlılar Kolombiyalı forvetin transferi gündeme geldi.

 

Rodallega, Altıparmak'ın transfer listesinde

Öte yandan, yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın da bu transfer için olumlu rapor verdiği öğrenildi. Altıparmak’ın transfer listesinde Rodallega’nın da bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

 

Rodallega, geçen sezon kaç gol attı?

Kariyerinde Fulham, Akhisarspor ve Trabzonspor gibi takımların da formasını giyen 35 yaşındaki Kolombiyalı golcü, geçtiğimiz sezon Denizlispor forması ile 37 maçta 14 gol atıp 3 asist yaptı.

Samsunspor'da öncelik iç transfer

Öte yandan, Samsunspor'da teknik direktör Altıparmak ile birlikte kadro planlama çalışmaları perşembe günü başlayacak. Kırmızı - beyazlılarda öncelik, iç transfer olacak. Takımdan ayrılacak veya sözleşmesi uzatılacak futbolcular için çalışmalara ve görüşmelere başlanacak. 

 

Senin için hazırladığımız haberler