Samsunspor, Ümraniyespor kalecisi Burak Öğür'ü transfer etmek istiyor

19.05.2022 - 13:16 | Son Güncellenme: 19.05.2022 - 13:35

TFF 1. Lig'de gelecek sezon şampiyon olacak bir kadro kurmak isteyen Samsunspor, Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'un kalecisi Burak Öğür'ü transfer etmek istiyor.

Samsunspor, Ümraniyespor kalecisi Burak Öğür'ü transfer etmek istiyor

Sezona Süper Lig paralosıyla başlayan ancak play-off'a dahi kalma başarısı gösteremeyn Samsunspor, yeni sezon için işleri sıkı tıtıyor.

İlk transfer kaleye

Yeni sezonda şampiyonluk hedefine götürebilecek bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına başlayan Karadeniz ekibi, bu sezon şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'lu futbolcuya göz dikti.

Samsunspor, Burak Öğür için harekete geçti 

Süper Lig Yolu'nun özel haberine göre Fuat Çapa'nın ayrılığından sonra yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Samsunspor transferde de boş durmuyor. Kırmızı beyazlılar, Ümraniyespor’un 32 yaşındaki şampiyon kalecisi Burak Öğür’ün menajeri ile temasa geçti. Samsunspor, Süper Lig ekiplerinin transfer listesinde olan 24 yaşındaki kalecisi Nurullah Aslan’ın yerini Burak ile doldurmayı planlıyor.

Burak kararını kulübüyle görüşüp verecek

Ümraniyespor ile olan sözleşmesi sona eren Burak Öğer, kulübüyle görüştükten sonra verecek. Bu arada Pendikspor'un da tecrübeli file bekçisiyle ilgilendiği ifade edildi.

Burak Öğer'in performansı

Bu sezon Ümraniyespor formasıyla 32 maçta sahaya çıkan ve kalesinde 32 gol gören Burak Öğer, 11 maçta ise kalesini gole kapattı. Tecrübeli kalecinin güncel piyasa değeri 200 bin Euro...

Senin için hazırladığımız haberler